Hirdetés
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Hálás köszönet mindenkinek a fóliával kapcsolatban!
Lemostam szappanos vízzel és felraktam, tökéletes lett, 1-2 buborékot leszámítva aminek a közepén nem tudom eldönteni, hogy lyuk van vagy apró porszemlehet lyuk?
-
asdasd181
csendes tag
Hi.
1.Normális az hogy az aksi magától merül használat nélkül pár %ot?
2.Jailbreakelt a telefont: 3 képernyő van.1.nél van egy keresés funkció.Azt hogy lehet eltávolítani?
3.1 kicsit zavaró porszem van a képernyő közepén belül.Valahogy el lehet távolítani az iphone szétszerelése nélkül? -
jenei92
senior tag
Szeretném megkérdezni a 3gs-t használókat hogy 4.3.5 alatt milyennek érzik a sebességét a telonak?
Nem akarok úgy járni mint a 3g+4.2.1 párosítás ami nagyon élvezhetetlenné tette a telefon használatát.
Aki esetleg megválna a 3gsétől privátba jelezze kérem.. -
knbs
senior tag
Kernem azok akik merik, megosztanak velem mennyi a havi adatforgalmuk, es mindezt milyen aktivitas melett erik el?
-
SÖ
addikt
A Samsung legújabb másolásas PR vonalon. SzVSz
Az Apple filozófiája - tervezz egy olyan dizájnt, ami több évig megállja a helyét a piacon. Lásd 3G/3GS, 4/4S, SGS 2 / SGS 2S. Ja hogy az már Samsung?
[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
-
-
tomy25
tag
Én most ilyet fogok venni, nemrég fedeztem fel de nagyon tetszik.
-
Mela Kehes
addikt
Én ilyen tokot használok és jobb is így a teló fogása. Csupaszon olyan érzésem van, mintha kicsúszna a kezemből. Teszek még rá fóliát és passz!
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Feltettem iOS 5.0 gm-et a telómra, és hát a jailbreak az ugye még csak tethered....
Kérdésem az lenne, hogy létezik-e már appstore-ban callcounterhez hasonló alkalmazás, vagy valamelyik repo-ból lehet-e már leszedni olyan callcountert, ami működik az ios 5-el, ugyanis pillanatnyilag talán ez az egyetlen dolog ami miatt jailbreakelném a telefonomat, de ez viszont égetően fontos! -
twingos
tag
válasz
vadászcsiga #15076 üzenetére
az lesz az : SBSettings
köszönöm
az én véleményem meg csak annyi,hogy bizony van egy pár kényelmi funkció amit csak cydián keresztűl lehet elérni,ezért fontos nekem a jb.üdv
-
kenny123
addikt
Valaki iOS 5 alatt megnézné nekem, hogy cydiaban van-e igotya/működik-e?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #15076 üzenetére
lassan már 1 éve nem volt jb-elve a telefonom , így az emlékeim fakulnak, de tudom hogy több progi is van ami ki tudja rakni.
-
Kashim
őstag
Nincs itt köztetek véletlen veszprémi? Vagy környékbeli?
-
twingos
tag
üdv
Csak nálam nincs vagy másnál sem esetleg ,de eddig 4.2.1nél jelezte ha le van némítva a telefon az állapotsorban egy kis ikonnal.Ez most nincs.
Vagy az valamilyen progi tette oda,már nem rémlik.üdv
-
Lehet, hogy amit más Ozaki tokokhoz adtak, vagy csak önmagában Ozaki fólia, az másmilyen, de nekem amit az iCoat 0,4 mm-hez adtak az gané
Azért SGPben 2 db van egy csomagban, ami jó, ha valami megmagyarázhatatlan hiba folytán elcseszném az első felrakását, még mindig lesz egy.[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
válasz
icecave #15059 üzenetére
Érdekes, én épp az SGP-vel voltam így
Ozaki tizedmm-re pontosan, por-szösz-buborékmentesen felment a telóra.
Az anno rendelt SGP fóliáim meg olyan "hajlítottak" voltak, hogy hiába raktam rá, felül felkunkorodott picit, s ott meglátszott hogy levegő van alatta.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ittakary #15064 üzenetére
én is úgy használom az sgs-t.
vagyis egy miui nevű romot tettem fel, ami nagyon hasonlít az iOS-re.
itt egy videó róla.
azt el kell ismerni, hogy maga az iphone menüje, ikonjai szebbek, igényesebbek az android-tól. pontosan emiatt használom ezt a romot.
ettől függetlenül még az sgs marad, minden előnyével és hátrányával.[ Szerkesztve ]
-
válasz
rolcsibácsi #15026 üzenetére
"...mellesleg meglehet csinalni tok olyanra mint egy iphone..."
Jaaaj. Ennél már csak egy szánalmasabb dolog van: MacOSX skin Win7-re XD
-
válasz
kenny123 #15060 üzenetére
Írtam privet.
Hát, amit adtak fóliát hozzá, arról már elsírtam itt a bánatom, a tok király, de a fólia... Hála Istennek, jövő héten megjön az SGP fólia, és rituális keretek között villámgyorsan meg is válok az Ozakitól
HUTCHDB: Igen, de jó kis tok, nekem bejött, ha épp nem használtam semmi matricát a telefonon. Mondjuk, egy leejtéstől ez semmit nem véd, de legalább -megmarad a telefon megszokott fogása és vékonysága.
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Egy kérdés:
telepítettem a Navigon-t (GPS program), a telóm nem JB-es.
Android+SGSII alatt külön be kellett kapcsolnom a GPS-t a telefonban, ez iPhone 4-nél hogy működik? A navigációs program bekapcsolja magának, vagy nekem kéne aktiválnom valahol (mert menüben nem találtam külön ilyen opciót) ?
Köszi a válaszokat (ha lesznek) !
-
válasz
HUTCHDB #15058 üzenetére
Nekem is ilyen van, csak fehér, viszont most leszedtem, mert tettem a hátlapra matricát és úgy már nem megy fel a tok (annyira vékony és passzol a telefonra, hogy ha bármi matrica van a hátoldalon, már nem lehet rátenni.)
Lehet eladom, nem tudom még, bár, a 4S is ugyanilyen kívülről, szóval arra is jó lenne majd,feltéve,ha veszek.
Ja, lőttem róla pár képet: Ozaki iCoat 0.4 mm
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
-
kenny123
addikt
válasz
DanielK #15054 üzenetére
Én is csak fóliával tolom, de farmerben még egyszer sem gyűrődött fel, és nyomát sem mutatja. Hogyha elejted, és szerencsétlenül esik, attól nem fog védeni a fólia sem.
szerk: Valamint milyen áron van ilyen tok, amit linkeltél? Vaterán találtam, sztem 8k vicc egy ilyenért. Te milyen árban tudod?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Eddig Apple bumperrel és elő- hátlapi fóliával használtam a telefonomat. Most levettem a bumpert, megtisztítani a telefont. Sokkal jobb fogása van így a telefonnak. Zsebben hordom általában.
Szerintetek ha bumper nélkül használom, akkor a fólia feljön a zsebbe rakás miatt?
Van itt aki így használja a telefont?
Gond lehet, ha csak a fóliák vannak a telefonon, elég annyi rá védelemnek?Köszönöm előre is a válaszotokat!
Vagy azért egy Ilyet vegyek rá? Így a forma és foghatóság megmarad, de mégis védi valami.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
DonThomasino #15048 üzenetére
tudsz downgradelni ha lemented az shsh-t (google a barátod,hogyan csináld.)
ha jól emlékszem lehet snowbreeze-vel 4.2.1-t csinálni és marad a jelenlegi basebandod is. -
kenny123
addikt
válasz
DonThomasino #15048 üzenetére
Nos, erről nem tudok semmit, tesómnak nem kellett, így nem is próbálkoztam vele.
-
kenny123
addikt
válasz
DonThomasino #15045 üzenetére
Nincs multi task.
Tesómé viszonylag gyorsan merül, de régi telefon már amúgyis.. -
válasz
DonThomasino #15037 üzenetére
nekem a 4.2.1 bejött. jb is van rá
-
HUTCHDB
nagyúr
egy kérdésem lenne:
jól olvasom, hogy a 4s-ben nagyobb kamera, és dupla mag lett?szerk:
a térerő/hálózattal kapcsolatban lett valami változtatás?[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
válasz
DonThomasino #15039 üzenetére
Igen, az rá a legutolsó hivatalos fw.
-
snooze
veterán
válasz
DonThomasino #15037 üzenetére
4.2.1
-
DonThomasino
veterán
Valaki mondaj már meg melyik most legjobb OS 3G re amihez JB is van.
Köszönöm
-
Csabee.
nagyúr
Sokan fikázzák az i4S-t... de azért : Az AT&T közlése szerin az első 12 órában több mint 200 ezer iPhone 4S-t adtak el, ez minden idők legjobban induló értékesítése. Azonban ez csak az egyik szolgáltató, ebben a számban nincs benne a Apple Store-okban regisztrált előrendelés, valamint a Sprint és Verizon Wireless szolgáltatóknál leadottak sem.
pn199: nálam is itt van most a SGS2 -, de megyek iPhonera vissza
[ Szerkesztve ]
-
válasz
vadászcsiga #15030 üzenetére
Nem rossz a droid, de én is vissza megyek iOS-ra!
-
kenny123
addikt
Valaki használ itt rajtam kívül igotya-t, vagy csak én vagyok ilyen parás? Találtam hozzá egy másik tweaket, cleverpin névre hallgat. Beállítható, hogy ha otthonvagy, ne kérjen passcode-ot, persze ezt wifi hálózat alapján. Egyszerre több wifit is hozzáadhatsz, mint otthon. Szerintem okos dolog.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
rolcsibácsi #15027 üzenetére
Te tudod rólam hogy elismerem az androidot annál is inkább mivel kb. 1 évet használtam ez előtt még a hőskorban ( android 1.5, majd óriási váltás a 2.0-ra 2.1-re
stb.) és életem második legnagyobb élményét adta, az első az első szex volt
akkor úgy gondoltam hogy mindig is erre vágytam kamaszként is a '80-as '90-es években, csak nem tudtam megfogalmazni aztán megvettem a GS-t és úgy éreztem ez az, ebben benne van mindaz ami kell és még stílusos is. Ma már ha fizetnének sem mennék vissza droidra annyira magával ragadott ez a könnyed elegancia ami az iPhone-t körülveszi, tegnap is bent voltam Bécsben egy telefonos boltban minden márkánál szedett vedett kiegészítők csak a szifon részlegen volt rend és stílus majdnem vettem még egy tokot de ismerjük az euró árfolyamot, majd legközelebb.
Engem már fárasztana a robot a koromból kifolyólag is.
[ Szerkesztve ]
-
-
gomsadi#
tag
válasz
rolcsibácsi #15027 üzenetére
Ugye tudod, hogy frankon megfogalmaztak egy hsz-ben a lenyeget a ket vilag kozott?? En +1 ezem, ezzel ertek egyet rolcsibacsi.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Csabee. #15012 üzenetére
szerintem iost es androidot is elkezelne meg a nagymuterom is, nemtudom mi neked ebben a bonyolult.. mellesleg meglehet csinalni tok olyanra mint egy iphone persze nem lesz belole ios... attol hogy mas es nem ezt szoktad meg, meg nem bonyolult.. na mindegy en attol meg h sgs2m van jelenleg, akkor is apple fannak tartom magam, de nem azt mondom hogy az a legjobb, csak szeretem ezt is azt is.. azt sem mondom h az sgs2 a jobb. van amiben ez van amiben az..
attol hogy szemelyre lehet szabni az nem azt jelenti hogy kell is.. en i4, meg jopar ev iphonozas utan mar kezdtem unni az ios-t. persze nem az a lenyeg hanem az appstore hisz azokat hasznalja az ember, maga az ios egy nulla.. ahogy a droid is egy jobban szemelyreszabhato nulla lenne market nelkul..
en nem bantam meg mert legalabb nem kell hozza laptopot hasznalnom. nekem ios egy mobiloprendszer, androiddal meg elvagyok gep nelkul is. azert ha jo hanem legalabb a lehetosegem megvan arra h flash videokat nezzek, desktop nezetben netezzek kurvagyorsan, torrentezzek vele, meg minden egyeb amit a pc-n is csinaltam, siman viszi az filmeket konvertalas nelkul is, van eq a zenelejatszokban, stb, ettol fuggetlenul nem allitgatom a beallitasokat naponta, amit kell azt beletettek a lehuzhato csuszkaba..
egyedul a nagyobb felbontasnak orulnek, de ez sem epp csunya, meg a marketbe hasonlo szinvonalu es mennyisegu jatekot tudnek elviselni mint az appstoreban vannak. egyeb appokban gazdagabb a kinalat a marketben a nyiltsag miatt. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Csabee. #15012 üzenetére
szerintem iost es androidot is elkezelne meg a nagymuterom is, nemtudom mi neked ebben a bonyolult.. mellesleg meglehet csinalni tok olyanra mint egy iphone persze nem lesz belole ios... attol hogy mas es nem ezt szoktad meg, meg nem bonyolult.. na mindegy en attol meg h sgs2m van jelenleg, akkor is apple fannak tartom magam, de nem azt mondom hogy az a legjobb, csak szeretem ezt is azt is.. azt sem mondom h az sgs2 a jobb. van amiben ez van amiben az.. na mindegy
-
mondomén
őstag
válasz
dabgergo #15023 üzenetére
EasyFindOnPage - cydia
-
dabgergo
őstag
Sztem amúgy most én is vadi újat kaptam, az előző viszont amit egy éve kaptam az refubrished volt, mert pl láttam rajta ilyen hajszálkarcokat, de nem biztos amúgy, de ez a mostani nagyon újnak néz ki.
@fullextra: Most 4.3.3-al 3GS-en én is úgy érzem h jobban merül mint 4.1-en. Remélem 5.0-ra lesz JB és ott jobb lesz.
@bepe79: ehhez az androidos dologhoz annyit szólnék hozzá, hogy nagyon (meg)szokás kérdése sztem az egész. Most próbáltam én is egy SGS II-t és nagyon szép nagyon gyors, mindent be lehet állítani, de vicc nélkül mondom h nem cserélném el a 3GS-emt rá, mert egyszerűen annyira más érzés használni. Számomra kaotikus az egész és idegesítő h tördelési meg minden féle "apró" hibával fut össze az ember elég hamar. Egyszerűen nincs jó "hangulata" az egész rendszernek. Mindezt mondom iPhone használat után. Szinte biztos vagyok benne h ha mondjuk a régi Nokiám után váltanék SGS II-re el lennék ámulva mindenen és nem is zavarna kb semmi.
kérdés: hogy lehet Safariban egy adott weblapon belül keresni? (Mintha 4.1 után vmelyik szofttal kijött volna ez a lehetőség, de nem találom, meg persze az is lehet h rosszul emlékszem.)
-
fullextra
tag
válasz
plus44 #14992 üzenetére
Nezd. Reggelente 6 körül veszem le a töltőről, és 4.3.3mal este 7-8 körül már fel kellet tennem mert mindig 10% alatt volt, gyakran teljesen lemerult.
5.0val, ugyanígy még bőven 30% körül vanPl. Most is van még 15%, pedig ma is 6kor vettem le... Igaz szombat nyugisabb nap... De szamottevo differencia nincs, ilyenkor meg tobbet netezek rola..
-
-
bepe79
addikt
válasz
Csabee. #15012 üzenetére
Fapadosnak a beállítások?
Androidon? Az iOS-hez képest?
LOL. A legapróbb részletekig beállítható Androidon minden, nem kell mahinálni mint IOS alatt a custom csengőhangokhoz és saját ébresztődallamhoz (http://www.simonblog.com/2010/09/06/how-to-create-ringtone-for-iphone-on-itunes-10/) , átlátható, és egyszerűen kezelhető (pláne az SGS2-nek a Touchwiz 4 felülete), progival beállítható, hogy új SMS / hívás esetén újra jelezzen-e, ha igen, akkor hányszor jelezzen, beállítható, hogy villantsa-e fel a képernyőt, beállítható, hogy milyen erősen rezegjen a rezgőmotor benne, beállítható, hogy milyen ütemben rezgesse (!), beállítható, hogy ismételgesse, hogy milyen időközönként ismételgesse, hogy milyen hangerővel tegye mindezt, stb. stb. És kb. a többi beállítás is ilyen szinten szabható benne személyre. Az iOS sehol nincs az Androidhoz képest (szerintem), de mivel nekem egy egyszerű, letisztult, gyors felület kellett, meg kíváncsi voltam, ezért SGSII után most i4-et használok. -
Jojo5
őstag
válasz
máyköl #15008 üzenetére
csont újjat kaptam tudtommal
(még kérdeztem is a hapit, hogy nem-e refurbished-et kapok amire a válasz egyértelmű nem volt...) Ha refurbished lenne akkor már kéne benne "üzemidőnek" lennie nem ?De ha jól rémlik akkor a Backupommal a régi időket látom és ez igaz is, de amikor a gépre rádugtam nekem "szűznek" tűnt
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Nos itt van nálam egy Samsung Galaxy S2... szép, vékony, gyors, de átláthatatlan számomra, és én is csak megerősíteni tudom azt, hogy nem jobb az IOS-nél.. sőt... nekem nagyon nem is tetszik.. Tény hogy Apple fan vagyok, de ettől függetlenül bonyolultnak tűnik a menürendszere, és fapadosnak pláne a beállítások
-
máyköl
veterán
válasz
vadászcsiga #15010 üzenetére
Huh, nem is tudtam, hogy lehet ilyet. Köszi!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #15009 üzenetére
Storno, meg van: iTunes/Account information/Edit nickname
-
vadászcsiga
félisten
Tudja valaki hogyan lehet megváltoztatni az AppStore-os nicknevemet ha egyáltalán lehet?
-
válasz
bepe79 #15005 üzenetére
Sajnos, ismerősöm ki van akadva, i4 hátulján az IS "vándorol" vagyis minden nap csúszik el valamennyit. Valószínűleg a hátlap anyagára nem tud annyira tapadni, mint bármi másra. Nagy IS hívő voltam, de mikor tavaly szeptemberben megvettem az i4-emet, én is így jártam az IS-el, és teljesen ki is ábrándultam belőle.
-
Jojo5
őstag
válasz
máyköl #15004 üzenetére
pont, hogy még az akksinak elvileg kéne pár ciklus, hogy maxot nyújtson ezért nem is értem... a régimet mindig furcsállottam, hogy mindenkiéhez képest "kevesebbet" nyújt, de beletörődtem... de ez most nagyon jó, hogy most úgy érzem és tapasztalom, hogy sokkal jobb mint az előző
-
bepe79
addikt
Láthatatlan védelem az iPhone 4S-hez:[link]
( http://www.mobilport.hu/lathatatlan-vedelem-az-iphone-4s-hez.html )
-
opeter87
senior tag
1. Facebook
2. Portfolio.hu
3. Hvg
4. Foursquare
5. Műsorújság (T-Home)[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Enyémen is 4.3.5 van.
Nyilván mindenki másmilyen mennyiségben használja a telefonját, de én napi pár hívás, 5-10sms, 1-2 fénykép, játék, zene, és nap végére 40% körül lesz. Inkább ráteszem este a töltőre, mert nem szeretnék kísérletezgetni, hogy vajon elég lesz -e 40% egy napra.
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...