Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
Ocarina
aktív tag
JB-s iPhone-ra is felrakhatom a GM-et?
Tudom most arra nem lesz JB. -
Kasza08
őstag
Olyat lehet, hogy csak neveket syncelek backupból?
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #14286 üzenetére
az sima csillagcsavar..
-
INMOTEP
őstag
válasz
vadászcsiga #14259 üzenetére
Pont ezt a vidit néztem pár percel ezelőtt ,és ez a része érdekes is lehet .Használatban ez más kérdés ......Azért kíváncsi lennék képes lenne e az i4 ennek az alkalmazásnak a futtatására
-
Sziasztok! érdeklődni szeretnék ,hogy milyen okokkal cserél készüléket a T-mobile ( 3gSről van szó ami még pár napig garanciás) Home gomb vagy " antenna " hiba esetleg? ?
-
libaháj
csendes tag
válasz
Bling95 #14273 üzenetére
Nekem 4-esem van, nagyon tetszik, főleg az anyaghasználat. az üveg és acél kombináció hihetetlen komolyságot kölcsönöz a telónak, nekem az is bejön, hogy súlya van. a múltkor fogtam egy drága HTC-t meg valami win7 mobilt és ritka gagyinak éreztem a könnyű műanyagot. Olyan kindertojás érzetem volt. Soha nem tennék rá bumpert meg fóliát, vigyázni kell rá. Azért vettem hozzá bt fülest, hogy ne kelljen állandóan rángatni. A bumper olyan mintha egy drága vörösborba cola-t öntenék.
De az embert felizgatták az újdonság ízével, oszt hopp. Olyan mintha egy jó csajjal megbeszélsz egy randit, hegyezed a kárándást, majd jön az sms, hogy fáj a feje...[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
A vodánál a ~10E Ft-ért a hűségidő előtt is függetlenítik a telefont?
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #14275 üzenetére
Igen, mert volt backupom, csak nem tudtam, hogy új telóként kezdjem az új telónál vagy a régi mentést rakjam-e vissza, de végül a régit pakoltam vissza icecave kollega tanácsára
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
egy kérdést tennék fel akik olyan baromi csalódottak
konkrétan mire számítottak? ( nagyobb képernyőn és forma változáson kivül)
miért érzem az hogyha más formája lenne és iphone 5-nek hivnák sokan örömködnének...
pedig szerintem a forma gyönyörú , persze ez szubjektív. a képernyőt meg majd akkor novelik ha tudnak felbontást 4xezni, addig nemhinném -
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #14270 üzenetére
icecave kollega azt mondta, hogy szerinte mentett backupot rakjam vissza mert ő felülírta a régi cuccait és beszívta így visszaraktam 1 régit
Azért köszi a helpet[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Mit pattogtok itt, hogy vesztek egy androdos telefont, mert nem jött egy világmegváltó iPhone 5?
Aki ilyen androisos csodákkal akar élni, az vegyen azt nyugodtan. De ekkora katasztrófa, hogy nem jött valami szuper I5? Miért nem jó az iPhone4? Számomra mindent tud, és nem csinálok belőle katasztrófát, hogy nem jelentették be az I5 -öt. Hihetetlen, hogy egyeseknek az a legnagyobb problémája, hogy most "csak" egy 4S -t vehet meg, és csak 1 év múlva egy I5 -öt. Kívánom, hogy ennél nagyobb problémátok ne legyen az életbe.
Ha meg 4,5" -ös kijelző kell, lehet szemezgetni más gyártók között... -
sp@rtan
senior tag
Az miért van, hogy egyik napról a másikra nem fogadja el az iTunes a bankkártyámat?
Múltnap megvettem a 11eur-ért a Beatles Box Set-et, pénztlevettezárolta meg is kaptam a reedem kódot, erre ma közli az iPhone hogy írjam be a security kódot. Beírtam neki, nem jó. Erre próbálom beírni iTunesban, és ott kiírja tartozásként a Beatles árát, de nem fogadja el a biztonsági kódot. Ha kiszedem a pipát a "tartozások kifizetése ezzel a kártyával" előtt, akkor elfogadja, de más appot nem tudok letölteni addig, amíg ki nem fizetem.
Kártyán 3600 volt, most zárolt megint 600 forintot az aktiváció miatt, de 3600-ból ki kéne jöjjön egy 11eur-os album ára. Btw, OTP-s Mastercard, eddig nem volt semmi baj.Ja meg azt sem értem, hogy az iTunes adott 0,79eurt a számlámra...
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz
vadászcsiga #14267 üzenetére
biztosításban ennyi volt az önrészem és nem 6k az új telóért.
Azt nem tudod, hogy ha set up as a new phone részt nyomok attól még képes leszek a backupomat használni vagy mindenképp a régi lementett backupomat kell visszaraknom elsőkörben?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
sirarcheer #14263 üzenetére
Megelőztél.
Igen, ez a szoftverfrissítési garancia koncepció érdekes. Régen a nokia telefonoknál volt ilyen, mikor a távol keletről behozott telefont hivatalosan nem lehetett frissíteni vagy csak angol nyelvű szoftver ment fel rá (jaártam így)
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
Nah hazaértem az I4 emmel 5,4K-t perkáltam és kaptam 1 vadázs újjat torx csavarokkal és 4.3.5-el...
Vettem rá 1 bumpert és 1 ultracase-es képernyővédő fóliát mert az egész westendben csak ezek voltak kb. normális kinézettel megáldva tokokkal szemben
A kérdés, hogy beaktivizálom és set as a new phone-t eljátszom attól még a régi backupjaimat vissza tudom pakolni nem ?
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz
hoby36 #14260 üzenetére
Egy 1év garid van. Bár azt mondtad, hogy prémiumot vettél nem? (mármint abban a csomagban) Mert akkor átvertek, mivel nincs 1+2 év Apple garanciád, sajna.
Szerk.: bocs, már látom a koncepciót. A 2 év a boltban igényelhető. Ergó ők javítják majd. Bár ezért kár volt prémiumot venned, mert a szifon is javít garancia után. De végül is mindegy, mert ott meg a munkadíjat is fizeted. A készülék milyen? Kötve hiszem, hogy gyengébb, csak annyi hogy Hong Kongból hozták. Az elsőnél is onnan hozzák, csak vagy refurbished vagy "lopott"/illegálisan függetlenített.
[ Szerkesztve ]
-
Enjoy
addikt
Új iPhone-ra reagálva:
Még jó, hogy végül nem adtam el a 4-et
Vagy maradok +1 évet ezzel, vagy kénytelen leszek valami droidos HTC felé fordulni, amíg nem jön egy valóban új iPhone -
hoby36
senior tag
válasz
DanielK #14254 üzenetére
Köszönöm!Akkor elvileg minden okés a készülékemmel?Most hozták 2.-án és akkor aktiváltam.
Your registration lets Apple quickly find your product and provide the help you need.
Telephone Technical Support: Active
Telephone Technical Support: Expired
Your product is eligible for complimentary telephone technical support during the first 90 days.
Estimated Expiration Date: January 1, 2012
More about complimentary support
Contact Apple Support
Repairs and Service Coverage: Active
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: October 2, 2012
Learn about Apple's coverage information for your product.
Set Up a Repair
Eligible for the AppleCare Protection Plan
Get the AppleCare Protection Plan to extend the technical support and hardware repair coverage to 2 years from your iPhone purchase date. -
vadászcsiga
félisten
Nekem tetszik ez a Siri nem tudom hogy használnám az életben de a videó jó róla, főleg amikor főz a nő és kérdezi az receptet meg amikor elindítja az időzítőt a süteményhez mindezt szóban, szinte beszélget a saját telefonjával:
Apple iPhone 4S Siri demo[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz
sirarcheer #14242 üzenetére
Ezt mar tudni lehetett amiota samut beperelte az apple a tabbal kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
mecsek20
tag
válasz
Luser2000 #14252 üzenetére
Úgy tudom az időt a mobil hálózatból veszi, a hiba a szolgáltatónál van. Sajnos kézzel nem lehet beállítani az időt. Ha pontos időt akarsz, ajánlom az emerald time nevű appot: ez megmutatja a pontos időt , de az iphone óráját ez sem tudja átállítani, mivel az apple nem engedi.
-
máyköl
veterán
válasz
Megvédjük, ami a miénk...
Csak azt tudnám, mire gondolt ez alatt... -
DanielK
addikt
válasz
hoby36 #14233 üzenetére
Az Apple telefonokra minden esetben 1 év garancia van! Magyarországon nincs hivatalos Apple szerviz. Bevizsgálásra kiküldik, ha tényleg hibás, akkor egy refurbished telefont kapsz (megegyezik az újjal, de ezek azok amiket visszaküldte már - ugyanúgy 1 év garancia van rá).
Az iOS4 óta alapból van magyar nyelv a telefonokon (már mint amelyiken az van - az iPhone 4-re csak az van).Ha hivatalos a telefon, akkor mindig kiküldik valahova (Apple szerviz) és majd ők mindig cserélik, ha rossz. Olyan nincs, hogy a cég akihez beviszed javítják (csak ha nem hivatalos helyről szerezted és nem bizonyítható a garancia rá - vagy már lejárt).
1+2 év garancia úgy lehetséges, ha ilyet vettek hozzá. (de ekkor már ők aktiválták...)
Ide írd be a telefonos serial számát és megnézheted, hogy meddig van rá garancia az Apple-nél.
-
tomy25
tag
Van egy elado SGP thin védőtokom i4-hez, ha valaki érdekel akkor privátba keressen meg feltétlenül!
-
Luser2000
addikt
Sziasztok !
Az miért lehet, hogy nem állítja be automatikusan az órát a készülék! a megfelelő menüpont be van állítva .
Iphone 4 4.3.5, T-s .
Balázs
-
D@niel
addikt
manchester85, ha olvasod, légyszi írd meg PÜ-ben mennyire saccolod 2 évvel a 3GS, i4 árát miután lesz 4S, valamint beállnak az új árak. Köszi.
-
szilrobi
aktív tag
Egy nap használat után úgy tűnik, mintha nekem is javult volna a home gomb ezzel a kalibrálással. egy próbát mindenképpen megér, ha rakoncátlankodik
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Nem is értem mi itt a perre az indok.
"amiért az szerintük engedély nélkül használta fel a Samsung WCDMA-szabvánnyal kapcsolatos szellemi tulajdonát."Szerintük? Ebből semmi nem lesz, kb mintha rámutatok valakire az utcára, "szerintem ő tört be hozzám tegnap este". Bizonyíték kell. Honnan tudja a samu hogy milyen megoldásokat alkalmazott az apple?
Bulvárgyanús az egész.Nem lennék meglepve, ha a samsung lenne a beszállítója a wcdma chipeknek.
Amúgy, ha a samsung ellehetetleníteni szeretné, vagy legalábbis jól keresztbe tenni az apple-nek, akkor szüntesse meg az alkatrészek beszállítását az iphoneba. Ja, hogy baromi sokat eladnak belőle és baromi jó lóvé jön belőle?
[ Szerkesztve ]
-
libaháj
csendes tag
Mi van, ha ez az egész pereskedős balhé csak marketing? Látszólag cumiztatják egymást, de a háttérben megvannak a paktumok. Fő, hogy állandó címlapsztori legyen a marakodás. Aztán jót röhögnek rajtunk, birkákon, akik ezen polemizálunk napestig.
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz
ha igazuk van akkor így járt az apple
remélem megfingatják és befejezik ezt a felesleges pereskedéses baromságot
ha nem akkor a SP-ból beküldöm a "Ne Pereskedjetek Pandát" -
libaháj
csendes tag
válasz
Balhé van a homokozóban...
-
pr0bi
senior tag
válasz
Ez gyors volt
-
hoby36
senior tag
Ja érdekes.Vásárolt már innen valaki?Árukeresőbe találtam és jó vélemények voltak ott az üzletről.Ezért is vettem meg ott.Lehet az első 2 csomag csak vevőcsalogató és aztán a drágább csomagot dumálják az emberre?Hogy az árgép... elsők közt dobja ki őket.Másra nem tudok gondolni.
-
sirarcheer
senior tag
Samsung gyors volt:
Samsung perli az Apple-t a 4S miatt -
pr0bi
senior tag
Előreláthatóan hasonló ára lesz az i4s-nek mint a jelenlegi vagy eleinte több ? (T-Mobile). Jó lenne ha nyilatkozna valamelyik szolgáltató miként is gondolják a dolgot, nem mindegy
-
Sziasztok!
Adott egy iPhone 2G 3.1.3-as szoftverrel az adott leírás alapján töltöttem fel rá a szoftvert.
A Cydia nem tölti le a csomag infókat, csak a changes fülön pörög, a Cydia fő képernyőjének betöltődése után. Nem tuddok átváltani a manage fülre. Safariban van net wifin keresztül. Telefonálni lehet a sim kártyával.
Hogyan tudnám elhárítani a problémát?
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
válasz
csokimikulas #14234 üzenetére
persze asszem ios4-től fölfelé mindegyik tartalmazza az összes nyelvet tehát nincs olyan hogy a kínára szánt csak az angolt stb..
-
hoby36
senior tag
válasz
csokimikulas #14234 üzenetére
verzió:4.3.5 (8L1)
szolgáltató:T-mobile 10.0
sorozatszám:86136GS3A...Nekem magyar és minden cucca megvan.Fóliás dobozban hozta a futár.De kíváncsi típus vagyok.
-
hoby36
senior tag
válasz
DanielK #14232 üzenetére
Ezt írták mielőtt vettem:
Kedves András!
Apple Iphone esetén a következő különbségek lelhetők fel a 3 csomag között:
AKCIÓS csomag:
- Ázsia piacra készült - az európainál lényegesen gyengébb minőségű - ANGOL nyelvű készülék, doboz és tartozékok nélkül.
- Rendelési idő: 1-2 hét (HongKong-ból érkezik)
- Garancia: - 1 év teljeskörű garancia
- Javítás esetén a készüléket a HONGKONG-i szervíz javítja
- A javítás átfutási ideje minimum 8 hétNORMÁL csomag:
- Egyéni felhasználó csomag!
- Európai piacra készült, jó minőségű, MAGYAR nyelvű készülék, dobozzal, minden gyári tartozékkal együtt.
- Rendelési idő: 3 órán belül (raktárról elérhető)
- Javítás esetén a készüléket a szervízünk javítja
- A javítás átfutási ideje 2-4 hétPRÉMIUM csomag:
- Több garancia! Gyorsabb ügyintézés! Egyéni felhasználó csomag!
- Európai piacra készült, jó minőségű, MAGYAR nyelvű készülék, dobozzal, minden gyári tartozékkal együtt.
- Rendelési idő: 3 órán belül (raktárról elérhető)
- MEGHIBÁSODÁS ESETÉN A KÉSZÜLÉKET AZ APPLE MAGYARORSZÁG CSERÉLI!!!!! NEM JAVITJA!
- 2 év kiterjesztett szoftver frissítési garancia.
- 2 év kiterjesztett javítási garancia (csak anyagköltséget fizet, javítási költséget nem!)Tisztelettel:
Bálint Tamás - ügyfélszolgálat
MobilProfi
+36 306 1-2-3-4-5-6
1077 Budapest, Wesselényi u. 19From: András
Sent: Sunday, September 04, 2011 3:43 PM
To: info@mobilprofi.huAkciós csomag
1 év garanciával 129.410 Ft /db-tólNormál csomag
1 év garanciával 138.990 Ft /db-tólPrémium csomag
1+2 év garanciával 149.990 Ft /db-tól -
DanielK
addikt
-
válasz
vadászcsiga #14225 üzenetére
Jaaa...
Tudom, megvannak a módszereim,de ez annyira szar, hogy hiába szedtem fel sokszor, és közben egyenletesen simítottam, akkor is maradt bubi, és a jobb fóliákkal ellentétben kitolni sem lehetett alóla felrakás után. -
hoby36
senior tag
Úgy hallottam egy ismerőstől,hogy vannak gyengébb minőségű iphone 4-ek kínai piacra.Igaz ez?Most néztem és az enyémnek a modellszáma MC603ZP.
Googlebe beírtam és ezt dobta ki: Iphone 4 Hong Kong version MC603ZP.[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
3G softver cseréhez tudnak vki egy jó leírást adni? mert még sosem csináltam.
Kérdezném mit érdemes tenni 3G re most?
DT
[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
Létezik valami Age of Empires-höz hasonló game iPhone-ra? Mert rákerestem az AppStore-ban, de AoE-t nem igazán látok, csak az AoEO-t. AoE
nline játszható single playerben offline is? Age of War-t látok még, ami hasonló lehet, de elég gyengus grafikája van. Vagy esetleg a Starcraft fent van? Mert én csak egy csomó kiegészítő alkalmazást találtam hozzá a store-ban, magát a game-et azt nem.
-
Ombi5
őstag
Tud vki vmi jo bluetooth progit ami tobbfele teloval is kompatibilis es lehet rajta adatot cserelni?
-
HTCS
csendes tag
Hi.
Van egy 8Gb os iphone 3G jailbreakal.
Rátettem gépre a telefont.
Egyből felismerte az Apple Iphone azon belül a internal storage ami összesen 12gb os?Ez mi?
Érdekes módon csak egy képet lát rajta amit lefényképeztem.És csak 4,5 gb szabad hely van kb rajta.Ez miért van?
Másolni sem lehet rá.Miért?
áruház account sikerült.De érdekes módon mindegyik app fizetős (persze ami fizetősnek számít).Pedig jailbreakelt.Mit kell rajta állítani?[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Hali!
1 év után szeretném levenni a védőfóliát a telefonomról, de a jövőben nem szeretnék újra rárakni. Milyen tokot ajánlotok ami védi a kijelzőt is a karcolásoktól? Igazából én iPhone zoknira gondoltam, de ez mennyire védi a telefont? Vagy túl gagyi hozzá? Köszi.
-
-
válasz
vadászcsiga #14213 üzenetére
Azzal is lehet, de van paypalom, azzal fizettem.
-
Basszus...
Mondom megajándékozom magam és a telefonom egy fóliacserével. Eddig SGP ultra crystal volt rajta, mióta megvettem, és meg is voltam elégedve tökéletesen. Az Ozaki tokhoz kaptam egy fóliát, mondom felteszem. Hát, ahhoz képest, hogy Ozaki, nagyon sz*r, csak bubisan lehet feltenni (pedig nem egyet tettem fel, van tapasztalatom), és még valami gyári hibás ragasztást is le kellett vakarnom a ragadós oldalán, így egy helyen foltos is...
Szóval, felmentem az SGP oldalára, és már rendeltem is egy pakk Ultra crystal fóliát, addig meg valahogy elleszek ezzel a förmedvénnyel.... -
DonThomasino
veterán
válasz
manchester85 #14210 üzenetére
Engem nem kell meggyőznöd, képben vagyok.
-
manchester85
veterán
válasz
DonThomasino #14209 üzenetére
Dehogynem! Viszont az iPhone-ok eddig is lineárisan haladtak, tehát nem volt "sub" brand.
IPhone---> iPhone 3G (hálózati támogatottság) ----> iPhone 3GS (speed) ----> iPhone 4 (4. termékgeneráció) ----> iPhone 4s ( megint a speedre utal, de ez már az 5. készülék) És akkor az OS-eket se hagyjuk figyelmen kívül, ami konzekvens maradt számozás tekintetében...
-
DonThomasino
veterán
Látom jó a hangulat.
Amúgy meg nem mind1 mi a neve?
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
válasz
manchester85 #14207 üzenetére
várjátok 1 évet és utána eldől kinek lesz igaza
-
manchester85
veterán
válasz
FuRiONight #14206 üzenetére
Oké, akkor nincs!
C4mp3r!
Valóban!
-
FuRiONight
addikt
válasz
manchester85 #14204 üzenetére
Kötekedni azt tudsz, de hogy igazad nincs, az is biztos..
-
C4mp3r
addikt
válasz
FuRiONight #14203 üzenetére
Fogd már fel, hogy a 3G nem a generációra, hanem a hálózatra utal. Számold meg szépen a készülékeket és fejtsd ki, hogy szerinted a 6. iPhone-t miért is neveznék el 5-nek.
manchester85: hihetetlen
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
FuRiONight #14203 üzenetére
Jól gondoltam, tényleg nem tudsz számolni...
-
FuRiONight
addikt
válasz
manchester85 #14202 üzenetére
Jó ügyesek vagytok... büszkék lehettek magatokra..
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
válasz
FuRiONight #14197 üzenetére
"(nem tudom ki mondja ezt a hülyeséget h i6...)"
Mondjuk aki tud számolni, illetve logikusan gondolkodni...
Milyen számítási szisztéma szerint lesz szerinted i5? Nem lesz i5, ez az 5. modell, 5. generáció. Nem ez lett a neve, mert alig hozott újítást. Ettől még a termékek lineárisan haladnak, (a 3GS is beleszámított a számozásba) szóval fejtsd már ki lécci ezt az i5 logikát! Nem, nem lesz olyan készülék, hogy iPhone 5. Mire vonatkozna az 5? Cook nem létező házassági évfordulójára?
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- Akciókamerák
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motoros topic
- Metal topik
- További aktív témák...