Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
Gorbesz
tag
igazan kiirhatna mar az iTunes, hogy uj frissites elerheto
-
Scoobyka
addikt
válasz
ittakary #15798 üzenetére
720p-s kijelzok...nexus is nagyon erdekes...lehet,h csupan 300ppi lesz csak a kijelzo,de az is eleg tueles sztem...dlna is nekem nagyon jol jonne mivel a tvm tudja...kulon ezert nem vennek apple tv-t. Akkor 4mag es grafikus megjelenitok fejlodese...bar a tech speckok annyira nem hatnak meg,de szivesen hasznalnek 4colos 720ps kijelzot. A samu fenykepezoje eleg szep videot es kepet lo... Nexuse is korrekt ilyen teren....uzemido novekedes is klassz lenne ha 2-3 napot siman birna....es meg csak most jonnek a jobbnal jobb telok...az iphone mellet szol az appstore es az ios...de van 3gsem amelle meg johet valami mas android vagy wp7csoda.
Ezert nem erzek instant getet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Solar_Wind #15794 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy az átlagembernek. Ugyanis mindig lesz egy top x %, aki akkor is vált, ha maga az Apple hirdeti meg hogy nem éri meg váltani a közvetlenül előtte lévőről...
De személyesen én is ezt modnanám a magyar kollégáknak: Siri tuti hogy nem fog menni nekünk, ha csak nincs tökéletes US/UK kiejtésünk, magyarul marad a jobb kamera és a gyorsabb CPU/GPU. Szvsz ezek miatt felesleges még egyszer annyit rákölteni az i4-esünkre, mint amennyit most ér
Én most veszek a hétvégén egy i4 32-t, és boldogan fogom használni a következő iPhone-ig.
Ja és van egy olyan érzésem, hogy Siri menni fog a sima i4-en is, csak idő kérdése. Hackelve v Apple által támogatva, de meg fog jelenni, és nem lesz sokkal lassabb
[ Szerkesztve ]
-
samgar
őstag
válasz
Solar_Wind #15794 üzenetére
Abszolut megvagyok vele elégedve
-
Solar_Wind
senior tag
All in all, 4-esről nem érdemes váltani.
-
válasz
JulWCZar #15789 üzenetére
Írja, hogy 4S eleinte nem tűnik túl nagy lépésnek a 4hez képest, viszont ha már használod egy ideje, és ezután térsz vissza a 4-re, akkor csak nézel mint a moziban, hogy mit lagzik ennyire...
Minden sokkal gyorsabb: az alkalmazások, játékok stb repülnek rajta. Siritől érthető módon összevisszapisilte magát a csávó, nagyon tetszik neki.
Összegzés: ha valakinek ez lesz az első iPhone-ja, akkor egyértelműen instant get, 3GS-ről váltás szintén instant get. Viszont itt is elmondja hogy ha valakinek már i4-e van, akkor komolyan gondolkodjon el a váltáson, hogy megéri e a plusz rengeteg pénz pusztán a jobb kamera és a picivel gyorsabb működés miatt... Na meg Siri miatt.Ja és azt magyarázza el valaki, hoyg mi a f..ért nem nagyítható csinálják meg a képeket az ilyen oldalakon...
Szerk: Handras is linkelt pár Siri videót
Szerk2: Gorbesz: jó, hoyg emlékeztetsz, ezt akartam még írni: ez WTF, hogy iPad2-n nem engedélyezik Sirit? Tudom, hogy el kell adni valamivel az új telót is, de láthatják, hogy így is úgyis veszik az emberek... Nem kell a felesleges köcsögösködés
[ Szerkesztve ]
-
JulWCZar
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
vakondvok
tag
Nekem ugy tunik meg varnom kell az ios 5-tel, mivel el van ba... szurva ezzel a bena ipad bb-vel (nem en csinaltam, direkt voda fuggot vettem :/). Vagy ha kaphato a 4S akkor meg lesz oldva a gondom
-
JulWCZar
senior tag
-
Ezért írtam pár hozzászólással előbb, hogy ki kell tapasztalni. Nekem egy év alatt kb. 2szer volt "kress", én ezt stabilnak hívom. A te értelmezésedben viszont akkor akár ezt is nevezhetnénk instabilnak, hisz csak megvolt az a 2 összeomlás. Értem egyébként, mit akarsz mondani, de szerintem kellő tapasztalattal rendelkezve ki lehet alakítani a másik végletet. Legalábbis, a full érintetlen is produkál legalább év 1-2-3 teljesen megmagyarázhatatlan dolgot, úgy, ahogy most az én ésszel JB-zett rendszerem.
-
pr0bi
senior tag
iTunes szakértők, hogy tudom azt megcsinálni, hogy egy albumot amit mappa szinten hozzáadok a lejátszási listámhoz majd feltöltöm a telefonra a számokat ne előadóként csoportosítsa külön-külön hanem minden maradjon abban a bizonyos folderben ? ( pl. ost különféle albumokkal, előadókkal van már az id3tag szerint is ).
[ Szerkesztve ]
-
FuckeR19
senior tag
Azt meg tudom valahogy oldani hogy csak a kontaktokról, mail beállításokról max még hívásokról készítek valahogy back up-ot? Ha ios5 már elérhető lesz nem szeretném minden jelenlegi cuccom átpakolni rá.
-
Blue@X
senior tag
Az Apple-be szinkronizált kontaktjaidat csak Apple-s gépről fogod elérni (kivétel ha van exportálási lehetőség, akkor más szolgáltatásba könnyűszerrel importálhatod is), míg a Google-s kontaktokhoz szinte bármilyen eszközzel hozzáférsz és szinkronizálhatod (pl:Android).
Azt azért nem értem miért tartana több napig ez a migrálás, hiszen iTunes képes a Google Kontaktok lehúzására, de a Google webes felületén is lehetőség van az exportálásra... -
zack
nagyúr
Azt meg tudná mondani nekem valaki, mivel járnék jobban? Ha hagyom a neveimet a gmail fiókomban push-ban, vagy ha ezt megszüntetem, és átmásolom telefonmemóriába a kontaktokat, és a felhőbe szinkronizálom.
Ez nekem több órás/napos plusz munkát jelentene, ezért kérem a felelőségteljes válaszokat, olyanoktól, akik átlátják a problémámat. -
plus44
veterán
Megy a Felhő!
Jópofa, igaz semmit nem lehet vele csinálni, de tipikus Apple minőség.
szerk: beelőztek..
[ Szerkesztve ]
-
Blue@X
senior tag
Az iCloud weboldalára már nem kell developernek lenni ahhoz, hogy be tudj jelentkezni, de kell hozzá egy iOS5-t futtató eszköz...
-
gomsadi#
tag
Udv!
Nekem az elso frissitesem lesz, mi a tapasztalat ez ugyben? A terheltseg ellenere lehet frissiteni? Esetleg 2-3 napot erdemes varni?
-
Kommy
veterán
válasz
eszgé100 #15771 üzenetére
Ha letörlöd az összes apple cuccot a szoftverek hozzáadása/törléséből, utána a saját könyvtárad /zene/ itunes könyvtárat törlöd.
Amúgy ha SHIFT-et lenyomva indítod el az iTunest akkor egy új library-t tudsz létrehozni vele, csak meg kell adnod neki, hova mentve a cuccokat.
-
zack
nagyúr
Még mindig semmi. Most néztem az iTunes-t.
-
eszgé100
őstag
Tudja valaki hogy lehet levakarni az itunest meg minden iPhonehoz tartozó dolgot a szamitogeprol, minden fájl, mappa meg driver? Valamiért csak az én gépemen nem működik rendesen a backup és mar nincs ötletem, hogy mit tudnék csinálni vele. Szóval egy olyan helyzetet szeretnék, mintha akkor szedném elő a dobozból
-
fazr
senior tag
válasz
LordAxwell #15769 üzenetére
Igen.
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy ha egy JB-s iphonet összekötök itunesal, és a restore gombra megyek, akkor letöröl mindent a telefonról és felrakja rá a legújabb OS-t?
Köszi.
-
zack
nagyúr
válasz
icecave #15762 üzenetére
Azért nem fekete van meg fehér.
Nekem is úgy omlott össze egyik percről a másikra, hogy előtte gond nélkül üzemelt hetekig. Persze ez nem jelenti azt, hogy az iOS5 jailbreaket nem fogom kipróbálni, csak ez sem úgy van, ahogy leírtad. Igen is összeomolhat, jól működő, bevált programokkal is.
Nekem egy rakás sms és hívás váltotta ki az összeomlást ami pár perc alatt érkezett. -
Ezzel azért vitatkoznék. Ki kell tapasztalni, mi-mire-hogyan van hatással. Amióta iPhone létezik, JB-zek, mégis atomstabil a rendszerem, persze, ezt ki kellett tapasztalni. Akinek ehhez nincs türelme, ne kezdjen bele, cserébe mondjon le bizonyos kényelmi funkciókról (itt most NEM a warezra gondolok, cydia-s programokat is mind megvettem)
-
B.Ricsike
őstag
Abszolút nem a testre-szabhatóság miatt lesz valami instabil vagy hasonlók, mert az iPhone is testre-szabható, csak bizonyos keretek között. De nekem nem is kell teljes irányítás felette, csak ugy mint pl a lockscreen-en is, kitenni egy órát középre a home-ra vagy egy naptár alkalmazást és ennyi. Erre kérdeztem, hogy JB-s megoldásokon kívül van e rá megoldás egy alkalmazás keretében pl? Ezektöl még csak nem lenne instabil.
mondomén: A BT-t egyébként miért nem akarják normálisra megcsinálni?? Bár ha jobban belegondolok, akkor talán ez is lehet hogy kicsit instabillá tudná tenni a rendszert.... gondolom valami ilyesmi oka lehet.
És ugy cuzammen, mi a véleményetek nektek, mint Fanoknak az új jövevényröl???
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz
B.Ricsike #15754 üzenetére
A rendszer buzerálására - widgettek, homescreen variálás, stb - csak feltört OS-el leszel képes, de minden másra van alkalmazás. Beleértve a számomra érthetetlen BT file küldést.
Nekem a testre-szabhatóság nem ér meg annyit, hogy feláldozzam a biztonságot, stabilitást, gyorsaságot, bug-lag mentességet. Itt nincs értelme az overlock-nak, és hasonló barkácsolásoknak.[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz
icecave #15756 üzenetére
Nyugi, nem vagyok már zöldfülü fórumok tekintetében
. Túl vagyok már egy páron hsz-en, szóval tudom mi a dörgés
. Meg lesz idöm utánajárni mindennek, mielött hülyeségeket kérdeznék, mert kb December felé lesz aktualitása a dolognak, csak szeretek elötte mindenröl tudomást szerezni a telefonnal kapcsolatban.
Amugy a 4S-ben meg lesz már oldva a bluetooth-os fájlküldés? Vagy JB-vel ez is orvosolható ha nincs?
Mondomén: Köszi az oldalakat. Én ezt a videot kb fél órája néztem meg.
Az "I love you" frankó volt benne
.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
B.Ricsike #15754 üzenetére
Esetleg Apple blog és iPhone Hungary.
Olvass sokat, használd itt is a jobb felső keresőt, mert ha nem teszed, nagyon hamar megmondjuk a magunkét
[ Szerkesztve ]
-
B.Ricsike
őstag
válasz
icecave #15753 üzenetére
Természetesen magam miatt is venném, azért nem adnék 2-300 ezer forintot csak Steve Jobs emléke miatt!
Kíváncsi vagyok milyen lesz maga a készülék. Sokat tényleg nem tudok róla, viszont az átlagnál azért picivel többet.
Akkor ezekre a dolgokra csak a Jailbreak a megoldás. Köszönöm a választ!
Tudsz esetleg ajánlani oldalakat, amik eléggé friss híreket közölnek az iPhone-ok világából?
3 oldalt találtam eddig: szifon.com ; iphonehungary.hu ; handras oldala ugye meg az xms. Ha tudsz még jó oldalakat, amiket érdemes olvasni, és jó és friss cikkek, tesztek vannak rajta, akkor azokat szivesen fogadom.
-
B.Ricsike
őstag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy pl a föképernyöre lehet mást is rakni vagy beállítani az ikonokon kívül? Mondjuk ha én az órát vagy idöjárást vagy a naptárat akarom legelöször látni, akkor lehet ezeket valahogy a föképernyöre varázsolni?
Egy 4S-re pályázok majd, Steve Jobs emlékére. (Pedig nem vagyok Alma rajongó, de mindent ki kell próbálni.)
Elöre is köszi a válaszokat.
-
SÖ
addikt
válasz
bepe79 #15746 üzenetére
Világ idő szerint tőlünk nyugatra mínusz időeltolódás van Középe-Európában 0, Magyarországon +1óra, tőlünk keletre megy át pluszba. Cupertino -9 óra időzónába esik UTC-9. Tehát a földrajzi időnkből - ami +1óra időzóna - le kell vonni 9 órát, hogy megkapjuk mennyi az idő Cupertinoban. Vagyis -10 órával vannak késésben. Te is jól számolsz, csak fordítva deffiniálod.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz
icecave #15736 üzenetére
Én felraktam tegnap. Nekem nagyon tetszik, ráadásul így felszabadult az oldalra húzós gesztus a status bar-on és be tudom rakni oda a switchert.
Amúgy van még mit csiszolni rajta, de eddig semmi nagyobb hibát nem tapasztaltam, csak ilyen kisebb esztétikai dolgokat. Ja és locksreen-en ugye nem lehet elő hozni, ezt nem tudom hogyan oldják majd meg.
-
zack
nagyúr
válasz
imisomogyi #15740 üzenetére
Nekem már fent van. Kaptam VIP slotot...
Teljesen más ez a végleges. A videót kajak kivetíti elém holografikus módon. Csak csiszoltak rajta még egy keveset.
Más:
Ha nincs, csak 1db iPhone, akkor lényegében az iCloud-ot nekem felesleges lesz használnom?
Nem igazán látom át a lényegi részét, pláne azt, hogy gyakorlatban hogy fog működni ha bármi fent lesz a felhőben. Mindent feltölthetek, azt látom, de nem látom értelmét, ha úgyis időközönként szinkronizálom kábellel, és lementem a gépre.
(#15742) icecave
Dehát már rég este van...
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Lehet, hogy ÉN vagyok nehéz felfogású, de 12.-e éjfél, azaz 23:59. Vagy is 13.-a 00:00. Ráadásúl -09:00, az hazai idő szerint 13.-a de. 09:00
Ha most éjféltől adnák ki, akkor azt írták volna, hogy 12.-e 00:00
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Mivel nem magyar idő szerint működik a dolog, várni kell estig, ahogy az előttem szóló is mondta.
-
válasz
Sokkal inkább estig
-
JamesHun
addikt
válasz
imisomogyi #15737 üzenetére
igen
mármint a végleges -
bepe79
addikt
válasz
imisomogyi #15737 üzenetére
Így van!
-
imisomogyi
aktív tag
Akkor holnap iOS 5???
-
válasz
Scoobyka #15734 üzenetére
Persze, hisz én is szurkálok mindenkit kitartóan
Siri-s tesztes videók vannak fent, olyanok is, amiket nem az Apple demo-zott. Mondjuk, 1-2 nap, és elárasztják a netet a különböző videók, az meg már nem sok
Viszont olvastam, hogy az új SBSettings nagyon király. Feltette már valaki iOS5 alatt? Most frissült, és mindenki dicséri, új felület, no bug, stb.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
...és tényleg mindent megvalósítanak, amin pár éve még csak röhögtünk egy-egy sci-fi filmben, már várom a transzportrásegítős teleportálást.
Az igazi tolmács, hamarosan iPhone-ra.
[ Szerkesztve ]
-
-
Szecsy
aktív tag
mi az a gevey sim és az azzal hasznalt telefonnak lehet bármiféle hátránya ilyenek???
-
zack
nagyúr
Nagyon jó lett a Facebook app!
Végre olyan lett, amilyennek már hónapok óta kellett volna lennie.
Lehet ezt a Facely-t le is törlöm a pics@ba. Alig frissítik, és így már szinte teljességgel feleslegessé is vált.
-
Scoobyka
addikt
Egyes nemet megrendelok megkaptak a 4sT mar...
). Kis postai baki...
-
SÖ
addikt
válasz
icecave #15704 üzenetére
Köszönöm. Akkor csak a WWDC 2011-en kelt szárnyra ez a rémhír. Nekem az AAC 256kbps-am van problémám. Ha fizetek akkor min. CD minőség.
Ne felejtsük el:
1. Már létezik 64GB i4S
2. Nem csak iPhone-on játszanám le....
3. Arról is volt hír, hogy az iTunes-ban megjelennek a HDzenék. 24/96 24/192Az AAC még +ban is kevés. Szerintem úgy lenne korrekt, ha HD-ban jönne le, amit az iTunes tárolna, és iPhonra másolva konvertálná valamelyik tömörített formátumba.
-
JamesHun
addikt
-
fazr
senior tag
Úgy néz ki változott az iTunes Store Terms & Conditions. Legalábbis nekem most újra el kellett fogadnom.
-
Totheground
addikt
Sry, hogy mindig ide tévedek be a pades kérdésekkel is, de itt legalább van élet
Griffin IntelliCase-el van valakinek pozitiv/negatív tapasztalata? Illetve szeretnék beújítani egy stylus-t, ebben esetleg valaki?
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Furán viselkedik ez az AppStore...
-
vadászcsiga
félisten
Na már meg is jött a Facebook frissitesenek frissítése a 4.0.1 verzió.
-
makaveli666
senior tag
Akinek probléma volt az új facebook appal (vagy nem volt) az töltse le a frissítést, javít mindent (elvileg).
-
Mela Kehes
addikt
válasz
makaveli666 #15683 üzenetére
Én ilyet használok.
-
válasz
vadászcsiga #15706 üzenetére
Sehogy, én úgy tudom nem lehet. (Ne legyen igazam, de máskor is beszéltük ezt, és akkor is erre a következtetésre jutottak páran).
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Hogyan is kell visszaigényelni a pénzt ha nem tetszik a megvásárolt app?
-
Scoobyka
addikt
megnéztem ezt a siri-t....sztem ez igy nem a legjobb,hogy minden egyes utasitásnál meg kell nyomni a kijelzőt....sokkal jobb lenne,ha csak egyszer kéne...és mondjuk egy end parancsal lehetne nyugtázni vagy ilyesmi....viszont a teljesitménye elég meggyözö a 4s-nek...bárcsak ne lenne olyan szögletes akkor egyértelmúen cserélném a 3gs-emet...igy még gondolkodok nagyon,hogy kell-e ez nekem.
-
Nem arra fizeted az 25 dollárt,hanem magáért a szolgáltatásért...
Idézet a szifon.com-ról: "Figyelem! Ugyan az iTunes Match nem foglalkozik a zeneszámok forrásával, és így technikailag lehetséges akár illegális forrásból származó számok Match-elése is, a szifon.com NEM támogatja, és véletlenül sem buzdít illegális tevékenységre! Tiszteld meg a szerzőket és előadókat azzal, hogy megvásárolod a zenéiket!"
Egyébként, ha nem így lenne, akkor sem "letőrli", hanem letörli.
[ Szerkesztve ]
-
-
makaveli666
senior tag
válasz
Kasza08 #15687 üzenetére
nem, megoldottam egy k..óz igo my way,el ma feltöltöttem a kártyát és megvettem az igo primot... holnap lesz tesztelve
icecave: igazad van, hirtelen eszembe sem jutott, hogy valaha lett volna ilyen téme, de abszurd, hogy miért ne lett volnaáltalában szoktam... sry
[ Szerkesztve ]