Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Budapesten szakad a hó. Csak az Apple Weather nem mutatja. Foreca, Idokep, The Weather Channel jo.
-
Sziasztok!
Haverom kérdését továbbítom. Van egy Safari problémája, ami az alábbi videón látható:
Azt mondja, hogy random alkalmakkor csinálja azt, hogy egyszerűen nem tölti be az oldalt, csak a nagy fehérség van. Nincs adblockere és nem számít, hogy mobilneten vagy wifin van. Szerinte olyan, mintha a cache-sel lenne valami gond. Amit betölt a videó 12. másodpercénél, az egy másik fülön van. Van ötletetek, hogy merre kellene elindulni a hiba megoldásához? 15 Pro Max, legfrissebb OS.
-
-
1995M
tag
válasz
Rage47
üzenetére
Az meg azért vicc, mert az Edge chromium alapú, tehát ha Chrome támogatva… iPhone-nál pedig webkit alapú, tehát ha Safari támogatva… eleve az a fél világ által használt Windows alap böngészője nem, de a pár százalékos Firefox igen? Áhh estig lehetne sorolni a MÁV hülyeségeit.
-
ez a szövegcsere nem hülyeség, megcsinálom én is

meg másik kedvenc, hogy Edge-ben nyitom meg a máv oldalt és jön ez:
Ön jelenleg Microsoft Edge böngészőt használ, ami nem szerepel a weboldalhoz ajánlott böngészők listáján, ezért előfordulhat, hogy az oldal nem fog megfelelően működni. Kérjük, váltson az ajánlott böngészők valamelyikére (Chrome, Firefox, Safari) a weboldal megfelelő működése érdekében. -
1995M
tag
válasz
Rage47
üzenetére
Igen erről írtam én is, hogy weben kell helyjegyet mert csak ott van grafikus helyválasztás. Bemutatni csak app. Visszatérítés megint weboldal. Ráadásul még jó van a stopthemadness Safari kiegészítő mert a weboldal honnan hova mező alapból feleslegesen belenagyít az oldalba. Egy vicc az egész. Szövegcserébe felvettem a gyakori megállókat is, mert a keresőjük is béna.
-
Szerintem ha tesztelnék is a fejesek, akkor is azt mondanák, hogy ez tökéletes.
Átlag user nem fogja kirakni widgetbe. Megnyitja az appot, aztán majd lesz valami.Engem az zavar, hogy 3 helyen kell használnom ezt a szar szolgáltatást. Weben veszek jegyet, mert ott lehet grafikusan választani, aztán ha meg akarom nézni, hogy késik-e vagy melyik vágányról indul, akkor a régi appot kell használnom, de akkor is, ha vissza akarom kérni a jegy árát, ja, és akkor is, ha nemzetközi jegyet akarok venni. Az új appot meg azért, mert ott nem ugrik fel állandóan, hogy használjam az új appot, de az iszonyat zavaró, hogy megnyitom a jegyet és kisüti a szememet hirtelen.
-
1995M
tag
Tegnapi MÁV+ élmény: widgetről mutattam volna a bérletet, kiírta nincs érvényes bérlet. Kilőttem az appot teljesen, elindítottam újra és ott van. Na most ez átlagusernek nem biztos hirtelen eszébe jutott volna.
Illetve hiába széles widget, pont a lényeg melyik nap jár le nem látszik rajta:
Azt sem tartom normálisnak, hogy távolsági buszon a sofőr kikapkodja emberek kezéből a telefont, hogy majd ő lepittyenti, mert nyilván ő is megunta a béna leolvasóval szenvednek az utasok.
Nem csak ide panaszkodom, írok feedbacket nekik, hát a forradalmi ötletem az lenne a MÁV, BKK fejesek, IT fejlesztők és politikusok élesben használják amit csináltak, semmi szolgálati audizás amíg normális rendszert nem csinálnak vagy át nem vesznek külföldről. -
ChiliChili
tag
válasz
madkiller
üzenetére
Elhiszem, de hidd el, ti is jobban jártok, ha próbáljátok türelemre tanítani, nagyon ráér még. Kb. egy óra alatt rájön mindenre 6-7 év múlva is, nem lesz digitális analfabéta. Nagyon rosszul hatnak a gyerekekre ezek az eszközök, sokkal addiktívabb mint pl. a tv. és minél korábban kezdik el, annál nehezebb lesz később szembemenni a folyamattal. Tudatos felnőtteknek is problémát okoz az önfegyelem az eszközök használatában. Amennyire hatékony és jó, legalább annyira kártékony eszközt is kaptunk a hordozható eszközökkel. De ezek csak személyes tapasztalatok, jószándék, nem több.
-
madkiller
őstag
válasz
ChiliChili
üzenetére
Ezek mennek most is. 45 percet eltölthet majd a digitális világban naponta. Azért 45 perc, mert egy tanóra is 45 perc. A többi időben marad a hagyományos fejlesztés.
-
bigrock
addikt
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Help! Ahhoz kell a Telekom-os alkalmazás is a telefonra? Köszi.
-
MikeWazowski
veterán
Kicsit off-os, de aki telekomos az az adventi naptárba tud lekérni ingyen 1 éves Picsart-os pro előfizut.
-
mazsi70
őstag
Sziasztok !
Tudok létrehozni olyan mappákat vagy albumokat ,amit el tudok rejteni ?
Nem találok ilyen opciót a fotók appnál .
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Okos Otthon / Smart Home
- 1995. január 5.
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest