Hirdetés
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Leállította a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- OLED monitor topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ittakary
üzenetére
Igazad van a gravirozást illetően, el is vetettem
kérdeztem tesom és nincs neki,( vagy legalabbis nem tud róla, de utána néz) valami jogi suliba jár levelezőn, már van egy diplomája és ez valami más pluszba hozzá. Én nem értek hozzá buta paraszt vagyok, tudod egy csaladba egy ész van
Végül is túl sokat én nem kinlodok 10eft miatt,ha nincs hát nincs. Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik ,gyárilag van fólia a tabon? Vagy venni kell? Ha igen mi az ami jónak számít? A másik pedig tok tekintetében, van valami jó altertaniva milyen tokot vegyek rá? Neztem gyári 20k de nincs valami akár olcsóbb, vagy ajánlott ami jónak számít? Csak 9genes tok jó rá? Vagy korábbi is? Egyforma minden ipad? Mert ahogy néztem van ahol úgy hirdetik, minden Ipad tipusra. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bundle topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kérdeztem tesom és nincs neki,( vagy legalabbis nem tud róla, de utána néz) valami jogi suliba jár levelezőn, már van egy diplomája és ez valami más pluszba hozzá. Én nem értek hozzá buta paraszt vagyok, tudod egy csaladba egy ész van
Végül is túl sokat én nem kinlodok 10eft miatt,ha nincs hát nincs. Viszont lenne még két kérdésem. Az egyik ,gyárilag van fólia a tabon? Vagy venni kell? Ha igen mi az ami jónak számít? A másik pedig tok tekintetében, van valami jó altertaniva milyen tokot vegyek rá? Neztem gyári 20k de nincs valami akár olcsóbb, vagy ajánlott ami jónak számít? Csak 9genes tok jó rá? Vagy korábbi is? Egyforma minden ipad? Mert ahogy néztem van ahol úgy hirdetik, minden Ipad tipusra. Köszönöm szépen.