Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Androidos tablet topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondold át, hogy még mit szeretnél rá -
de ha tényleg sok évre tervezel vele akkor az a plusz pár tízezer forint nem oszt nem szoroz szerintemTYŰHA ezt ki is húztam, marha sok a felára a 256osnak... 60ezer forint???? Mi a fütyi...Ennek ellenére, amit javaslok hogy beszélj ismerősi körben fiatalokkal, akik felsőoktatásban tanulnak és vetesd meg velük oktatási kezdezménnyel, nézd:
De a 190ezres ár, az már szerintem sok ezért az iPadért. Ha már közel 200ezerről van szó én inkább iPad Pro-t vennék. Pl nézd:
Ausztriai Apple Store - hivatalos Refurbished iPad Pro 11 64GB Wifi 210ezer - csak hát ugye ezért ki kell autókázni, nem tudom hogy mennyire lehetetlen ez neked.
De ez meg már majdnem kétszer annyi pénz, mint amennyibe kerül a sima iPad 9 64GB Wifi. Annyival meg nem tud többet - bár az is kérdés hogy mennyire "komoly" munkaeszköz neked, mennyire fontos a kijelzőfrissítés (Pro Motion 120Hz egy ÁLOM!!!) illetve úgy összességében azért a Pro az Pro, de meg is kérik az árát
Új hozzászólás Aktív témák
- Dacia topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Napelem
- OpenMediaVault
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest