Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
bostone #45415 üzenetére
Pont nem az oledre értettem a helyeslő kommentet, sry, nekem mindegyik kijelző megfelel, a samué és a pro kijelzője is. Szerintem a pro szebben szól, de ez is lehet egyéni. Mini-t csak GPS-re használom szinte. Arra pedig pont jó abban a méretben. A pro nagy kijelzője nekem megfelel, van hozzá bill+egér kombóm, az akkuideje szerintem nagyon jó. Hangzásban ÉN szerintem megveri a samut. Olyan billem van, amit 3 eszközhöz is tudok egy időben használni, ergo amikor vmi MS spec valamit akarok, akkor samu, egyébként ipad pro. Ha egyik sem elég, akkor asztali gép. Egyetértek azzal a kijelentéseddel, hogy el kell menni, és kipróbálni mindegyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest