Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
A vírussal nagyon le lettek fosztva a készletek. Home office, home school, vagy egyszerűen csak a karanténban tartalmat fogyasztani. Gyakorlatilag egész évben készlethiány van minden ipadből, kisebb-nagyobb hullámokban, akkora a kereslet. Tudom, kb pont év eleje óta figyelem őket jobban. A drágább modellek általában vannak készleten (wifi+cell, sok gb), az alapmodellek van, hogy hetekre eltűnnek. Air3-at is úgy vettem, hogy ki kellett várni, hogy legyen. Ha valahol leakciózták, ott 1 nap alatt eltűnt mind, csak a drágák maradtak. És itt most a német piacról beszélünk, ami tőkeerősebb, és a kereslet is nagyobb, azaz a kereskedők azért általában nagyobb készletekkel dolgoznak. Ráadásul nem sufniboltokról, hanem a nagy elektronikai multikról, országos hálózatokról, webáruházakról, illetve akár a konkrét apple store-ról.
Szóval, tekintve, hogy a nyakunkon a második hullám, azért én a továbbiakban sem lepődnék meg fennakadásokon az ellátásban, illetve nem számítanék komolyabb bent ragadt készletre a régi modellekből.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest