Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
A vírussal nagyon le lettek fosztva a készletek. Home office, home school, vagy egyszerűen csak a karanténban tartalmat fogyasztani. Gyakorlatilag egész évben készlethiány van minden ipadből, kisebb-nagyobb hullámokban, akkora a kereslet. Tudom, kb pont év eleje óta figyelem őket jobban. A drágább modellek általában vannak készleten (wifi+cell, sok gb), az alapmodellek van, hogy hetekre eltűnnek. Air3-at is úgy vettem, hogy ki kellett várni, hogy legyen. Ha valahol leakciózták, ott 1 nap alatt eltűnt mind, csak a drágák maradtak. És itt most a német piacról beszélünk, ami tőkeerősebb, és a kereslet is nagyobb, azaz a kereskedők azért általában nagyobb készletekkel dolgoznak. Ráadásul nem sufniboltokról, hanem a nagy elektronikai multikról, országos hálózatokról, webáruházakról, illetve akár a konkrét apple store-ról.
Szóval, tekintve, hogy a nyakunkon a második hullám, azért én a továbbiakban sem lepődnék meg fennakadásokon az ellátásban, illetve nem számítanék komolyabb bent ragadt készletre a régi modellekből.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- VR topik
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Honor 200 pro
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- 221 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest