Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
kezdő
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ha csak netezel billentyűzet módban, akkor nem lesz panaszod szerintem. Bár telefonnál a Samsung fektetett módban nekem csinál olyanokat, hogy hiába állítom webes megjelenítésre, rengeteg oldal mégis a mobilos oldalt hozza fel, ami igen bután néz ki. Tudod, fönt kitakarja a kijelző 30%-át a fejléc, alul a vezérlők és a billentyűzet. Tehát egy ujjnyi csíkban nézhetem magát a tartalmat. Ezt próbáltam ki a Mediamarktban, hogy mikor beírom, hogy www.xy.com akkor a Samsung simán át dobott a mobilos m.xy.com oldalra, az iPad pedig gyönyörűen hozta a webes nézetet és gyorsabban is mint a Samsung. Ez volt az a pont, amikor odamentem az eladóhoz és kértem egy Air 4-te. Hozzáteszem, hogy a Samsungon nem a Chrome-ot használtam (mert azt nem bírom elviselni), hanem a Samsung browsert.
Ja, a fizikai billentyűzet az mindkét márkánál egyformán jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest