Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Utoljára 2017-ben volt iPadem. (iPad 5th gen ha nem tévedek). Gyors tapasztalatok ~2 óra használattal:
-Szép a kijelző, tudom, hogy nem laminált mint az Air 3-é, de ha csak nem hardcore Pencil felhasználó az ember és/vagy nem használja egy időben a két modellt, akkor az átlagembernek bőven elég lesz ez a kijelző is. Főleg ismerve az iPad Air 3 viszonylag sokaknál előforduló "white spot" hibáját.
-Naaagyon gyors, az A12 chip teszi a dolgát, öröm használni, nem igazán sikerült megakasztani semmivel.
-AC wifin, 5ghz-en 400/20-at hoz át az 500-ból, bár elég közel vagyok a routerhez.
-32GB-os modellt vettem, mert azért ismerem a felhasználói szokásaimat/tudtam mire számítsak. Minden általam használt program feltelepítése és 3.5GB offline spotify zene letöltése után ~15 GB szabadon felhasználható tárhelyem maradt. (Alkalmazások: Youtube, Spotify, Revolut, Instagram, Google Dokumentumok\Drive\Táblázatkezelő, Twitch, Google Analytics, Gmail, Discord, Slack, Zoom, Reddit, Twitter, Facebook, Messenger...persze ez a lista később bővülhet)
-Öröm, hogy végre nem 12W-os kis szutyok töltő jár hozzá, hanem már 20W az alap itt is.
126k-ért sikerült elhoznom (diákkedvezménnyel), ennyit bőven megért nekem. Egyelőre ennyi.

-
g@bo
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Elvileg csak az a10 vs a12 a difi, mondjuk így combosabb proci jobb üzemidő mellett jól hangzik, de mekkora felàrral...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest