Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Utoljára 2017-ben volt iPadem. (iPad 5th gen ha nem tévedek). Gyors tapasztalatok ~2 óra használattal:
-Szép a kijelző, tudom, hogy nem laminált mint az Air 3-é, de ha csak nem hardcore Pencil felhasználó az ember és/vagy nem használja egy időben a két modellt, akkor az átlagembernek bőven elég lesz ez a kijelző is. Főleg ismerve az iPad Air 3 viszonylag sokaknál előforduló "white spot" hibáját.
-Naaagyon gyors, az A12 chip teszi a dolgát, öröm használni, nem igazán sikerült megakasztani semmivel.
-AC wifin, 5ghz-en 400/20-at hoz át az 500-ból, bár elég közel vagyok a routerhez.
-32GB-os modellt vettem, mert azért ismerem a felhasználói szokásaimat/tudtam mire számítsak. Minden általam használt program feltelepítése és 3.5GB offline spotify zene letöltése után ~15 GB szabadon felhasználható tárhelyem maradt. (Alkalmazások: Youtube, Spotify, Revolut, Instagram, Google Dokumentumok\Drive\Táblázatkezelő, Twitch, Google Analytics, Gmail, Discord, Slack, Zoom, Reddit, Twitter, Facebook, Messenger...persze ez a lista később bővülhet)
-Öröm, hogy végre nem 12W-os kis szutyok töltő jár hozzá, hanem már 20W az alap itt is.
126k-ért sikerült elhoznom (diákkedvezménnyel), ennyit bőven megért nekem. Egyelőre ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- iPad 6. Gen. 32gb
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest