- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Logitech z-5450 digital 5.1 speker system
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
Lehetséges az hogy ipad 9 képernyőjét nem lehet koppintással felébreszteni? Sehol nem találom a beállítást, de lehet csak én vagyok balfasz
-
NemMo
őstag
Nem tudok mindenkit megcímezni, de a sok válasz alapján jó lesz nekem az ipad 9. Tényleg köszönöm mindenkinek!
Le is adom a rendelésemet -
NemMo
őstag
Köszönöm mindenkinek a véleményt. Megnéztem az ipad 10 is, de az ára és amit kapok érte az nevetséges. A 9-et 130 ezerért lehet megvenni sufni boltokból. 1 év apple jótállás miatt lényegtelen hol venném meg. 240 ezerért lehetne air 5 venni. Nehéz döntés ez
-
NemMo
őstag
Szeintetek mennyi ideig lehet még kompromisszumok nélkül használni ipad 9-et? Böngészés, YouTube, email, chat lenne a felhasználási terület. Tudom ezek nem túl erőforrásigényes dolgok, de a 3Gb ram nagyon kevés manapság a böngészéshez. Az a baj, hogy az air 5 legalább 100 ezerrel lenne drágább és baromira nem használnám ki a bika hardvert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest