Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardaai
senior tag
-
Gardaai
senior tag
Samsung kábeleim vannak, illetve egy utángyártott, de elég jó minőségű kábel.
Nem hiszem, hogy 5 db kábel mind hibás lenne, hogy közben minden más eszközt töltik. Legalábbis ilyen problémát sehol nem észleltem.
Nincs most nálam a gyári Apple kábel, de estefelé kipróbálom.. -
Gardaai
senior tag
Az normális, nem gyári USB-C kábellal, hogy egy iPad Pro 3.gen csak egyféleképpen bedugva tölt?
-
Gardaai
senior tag
Nálam van egy tropára tört 6s. Egy ideig ment rossz akksival aztán rakosgattam rá régebbi rendszereket szórakozásból amikor volt az Apple régi OS aláírós időszak.
Viszont ahogy írtam az akksi halott benne. Már nem emlékszem pontosan hogyan, de végül ez is boot loopos lett majd DFU. Éppen ahogy kedve volt indulni.Mivel tropa az egész, 3 részben van, ezért az akksi le/vissza 100x megvolt. Szerintem nem fog segíteni. De ha amúgy is szemét, akkor adnék neki egy esélyt, nem vészes szétszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest