Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Acer notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laciba77
tag
válasz
Hanibata
üzenetére
Szia. Pár hónapja használom elsősorban most otthon, de a terv az, hogy állandó útitársam lesz, ha enyhülnek a korlátozások. Ilyen méretben kerestem Android tabletet, de odaát ez a méret kb. halál - van egy Lenovo, meg egy nagyon gagyi Samsung kb. Hosszabb távra kerestem társat és ahogy megjelentek a hírek erről, egyből szerelem lett. Első Apple termékem, így volt pár szokatlan dolog, de ez nem az iPad, hanem az eltérő szemlélet miatt van. pl. fájok másolása. Azóta természetes lett az iCloud használata. A megjelenítés, a hangminőség mind első osztályú. Gyors, teszi a dolgát. Ráadásul "szemrevaló" is a kicsike.Az első hírek a jelly scroll effektről kissé eltántorítottak és emiatt egy hétig jártam munka után az iStyle-ba megtapogatni, de végül beadtam a derekam és azóta se zavar. Jelenleg nyelvtanuló program, kis rajzolgatás, némi Netflix és böngészés a napi rutin.
-
laciba77
tag
Sziasztok! Megvettem végül az Ipad Mini 6-ot jó pár nap Istyle-ba járkálás után. A jelly észrevehető, de nem hiszem, hogy a napi használatban zavarna majd. Ilyen méretben alternatíva híján nincs igazából más választás. Pár kérdésem lenne:
1. A Beállításokban jelzi a 3 hónap ingyenes Apple Tv+ lehetőséget, az appba lépve már csak 1 hét próbaidőszakot ajánl fel. Ez hiba?
2. Van lehetőség az adatforgalom megadására, forduló nap beállítására, adatforgalmi figyelmeztetés bekapcsolására? Csak egy manuális alaphelyzetbe állítást találtam.
3. Van olyan rajzprogram, ami kezdőknek ajánlható, vannak minták, sablonok, esetleg oktató rész is benne? -
laciba77
tag
Sziasztok!
A 64 GB tárhelyű Ipad Mini 6-on kb. mennyi a szabad tárhely első bekapcsolás és a frissítés után? Útközbeni használatra lenne, Netflix- Spotify-Youtube menne rajta, sok böngészés, jegyzetelés, némi amatőr színtű rajzolgatás, social media és kell a GPS is. Ez utóbbi miatt gondolom kelleni fog az 5g változat, vagy ebben van már változás? Első Apple termékem lenne. Android telefonon bőven elfértem 2 év alatt 64 GB-on. Nem ismerem, hogy a IpadOs mennyire tárhely "fogyasztó" az appok későbbi frissítése/rendszer frissítések terén. Több évre terveznék a készülékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest