Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
30z.Samu
üzenetére
Én Ipad 2018 9.7"-hez használom. Nekem nagyon bevált. A trackpedet utálom notebookon is, ott az érintőképernyő. Ezen nincs is. Szerintem jó a minősége. Én szeretek rajta gépelni, jó a háttérvilágítás. Bluetooth kapcsolat stabil, akksi sokáig bírja. Masszívak a zsanérok. Remekül lehet ölben használni. Ha összecsukod, akkor a kijelződ ugyanúgy védve van. A hátlapon meg nem kell kenyeret szeletelni. Ha szállítom, akkor berakom egy cipzáras tokba, mint egy kis notebookot. Fontos és nálam kb. az egyetlen hátránya, hogy a hosszú í kiüti a 0-t magyar kiosztásnál. Ctrl-shift-Space-szel gyorsan lehet váltani a nyelvek között, így nem olyan vészes.
A 9.7"-os verzió mondjuk már jó ideje le is van árazva. Annyit szerintem nagyon megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest