Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
F.E.K..
üzenetére
"fedél felhajtásával aktiválódik a képernyő, lehajtva pedig nyilván lekapcsol."
Na, en azt kikapcsoltam.
Ugyanis a magnes a fedel szelen, ami osszezarta volna az also reszevel az kiesett es nem igazan foglalkoztam vele. Kit erdekel ha kiesett.
Gondoltam. Aztan eltellt egy kis ido mire osszekapcsoltam, hogy a lerovidult keszenleti ido es a Google magasabb energiaigenye az miatt tortent mert a kepernyo ki-be kapcsolgatott allasaban mert nem volt a fedel stabilan az ipad-en. Pedig mar szidtam a G-t veszettul
, meg a hatterbeni mukodest is letiltottam...
Szoval akinek nem igazan popec a zaro resze a fedelnek, az figyeljen erre, mert leszivhatja az aksit ha egy program ami a kezdokepenyon mukodik, aktivizalodhat rengetegszer.
Csak leirtam tanulsagkent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Raspberry Pi
- Tőzsde és gazdaság
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ugyanis a magnes a fedel szelen, ami osszezarta volna az also reszevel az kiesett es nem igazan foglalkoztam vele. Kit erdekel ha kiesett.
, meg a hatterbeni mukodest is letiltottam...