Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BIOS topic
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz
kchris78
üzenetére
Igen, a Magic Keyboard k*rva nehéz, sajnos vagy nem sajnos, a kialakítása miatt szükséges, mivel ellensúlyként funkcionál az iPad-del szemben. Valami kell hogy megtartsa...

Viszont ha még nem használtál MacBook-ot, nagyon meg tudod szeretni az ipad-ez való Magic Keyboard-ot, mivel nem igazán van vetélytársa. (vagyis nem azokkal még nem találkoztam)
Ha meg már használtál Book-ot, és megtetszett, szerintem nem fogod igazán megszeretni.
De ez csak az én véleményem, magamból indultam ki.
Nem írok cikkeket vagy könyvet rajta, egyszerűen megszoktam hogy ez ilyen, és így szerettem meg. Innentől ez az elvárás.
De ettől eltekintve, nagyon sok laptopot kenterbe ver a Magic Keyboard, ami igazán tiszteletre méltó, főleg annak fényében, hogy nem beépített Bill., hanem csak egy kiegészítő.
(vannak akik kifejezetten rühellik a MK-t, na ez pont nem nekik való. Viszont mindenki más meg imádja, aki ugye nem utálja![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval röviden: nagyon is (meg)szerethető cucc. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
kchris78
üzenetére
Én is úgy vettem meg tavaly, hogy egy kiöregedett laptop helyett és semmiben nem szenvedtem hiányt egy év alatt, kivéve a 64 GB tárhelyet, ezért utólag verem a fejem a falba... mert tök jól lehet(ne) rajta videót vágni 4K 100mbps nyersanyagot is, röccenés mentes minden és 8-10 perc alatt kirenderel egy 16 perces 4K anyagot, csak éppen a tárhely miatt meg van kötve a kezem. Ha meg home office van úgy szoktam, hogy VPN + remote desktop és akkor minenem a megszokott, mintha az irodában ülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - White Titanium - 128GB - Akku: 98% - Megkímélt Újszerű állapot!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)