Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Az iPad OS 13 óta vannak RAM problémák. Nekem egy újraindítás segített 6. gen iPaden. Jött frissítés, mióta először tapasztaltam, mostanában nincs ilyen gondom.
Más téma. Billentyűzetre és billentyűzetes tokra miket javasolnátok?
[ Szerkesztve ]
-
mazsiii92
aktív tag
Szia!
Nekem iPad 6-nál sokszor volt ilyen, két dolgot szoktam csinálni ha előjön (egyébként én safarival is tapasztaltam Fb mellett):
- megnézem van e elérhető frissítés az alkalmazásból és iPadOS-ből, ha igen telepítem őket
- ha nem oldja meg a problémát akkor tolok neki egy hard resetet, ez szinte mindig segítiPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest