Hirdetés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem kérdés, hogy 32 GB bőven elég, ha nem akarsz az iPad-en tárolni semmit és csak netezős, stream fogyasztós gépet keresel. Én is így futottam neki, hogy csak ilyet keresek, de akkor már jön az, hogy bakker ott van a kezemben egy tök jó eszköz, amivel a telefonomnál nagyobb kijelzőn tudnám szerkeszteni a fotókat és nem kell nagy dolgokra gondolni, csak mondjuk 3-4 GB terjedelmű anyagra, amit a fényképezőgépről tolok át, Lightroom szépen cache-be rak ugyanennyit, aztán mikor exportálni kell, már lehet körmöt rágni, hogy éppen el fog-e még férni, vagy buktad. A 64 GB sem nagy a mai világban, de azon legalább még nem aggódik az ember, hogy bírja-e kapacitással legalább addig, míg a felhőbe feldobálsz mindent.
Szerintem akinek nem elég a böngésző + stream appok + emailezés egy iPaden, annak a 32 GB sem elég. Pedig ott álltam pár napja a MM-ban egy iPad 10.2" 32GB felett, ki volt rakva 112k pénzért, majdnem el is hoztam (eredetileg 100k-t szántam az egészre és még használtban gondolkodtam), de a 32 GB miatt nem vitt rá a lélek. A 128 GB meg már szinte iPad Air árban van. Még megvárom a márciusi Apple eventet, hogy lesz-e mozgolódás legalább az Air körül, aztán ráfanyalodok egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Ipad 11th gen 2025 (A16) 128 GB Wi-fi, ezüst, Garancia!
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest