- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Nyomtató topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Jano_023
üzenetére
Van egy VPN mögött elérhető tárhely, amit egy adott programmal érek el (bármilyen dokumentum formátum lehet). Ezt a tárhelyet nyilván az irodában is más eszközről is látom, használom, tehát ide dolgozom, biztonságos helyen van. Ezen fájlok egy részét az a program kezeli, amivel elérem, de nem mindent megfelelő szinten és itt van az igény a másik programra. Nem tartom életszerűnek, hogy széttöredezzenek az adataim, különböző felhő alapú megoldásokkal.
Alapvetően nem támasztanék olyan elvárást egy appal szemben se, hogy önmaga mindenféle fájl típust kezeljen, ennél egyszerűbb és funkcionálisabb megoldás további adott fájlt értő programok használata. Ezt pedig maga az ios teszi körülményessé, vagy lehetetlenné.
Mondhatnánk azt is, hogy túl sokat várok el, de ha más platformok működnek rendesen, akkor már nem biztos, hogy az elvárásokkal van a gond.Tegnap az egyik apple fan informatikusunkat ki is osztottam ezen sz@rságok miatt, hogy nem működik rendesen. Nekem működő eszközt adjanak ide, ne egy cukormázzal borított hulladékot. Nem tudott megcáfolni. Sajnos.Provokatívan azt is megkérdeztem, hogy inkább adjam a gyereknek játszani a céges eszközt? Ez már kicsit trollkodás volt, de tényleg pipa voltam.
Lehet néha ég puffogni fogok mielőtt lehiggadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest