Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
Cuccok
üzenetére
Nem teljesen a kérdéskörhöz kapcsolódik ezért off-ba teszem.
Nagyjából öt éve vettem először olyan tabletet ami 4G képes volt és rá kellett jönnöm hogy veszettül hasznos. Beraksz egy SIM kártyát (Domino nekem), rátöltesz adatforgalmat és lényegében bárhol elő tudod venni és használni bármire amire egy telefont is, csak a mérete miatt még akár többre is. Akkor határoztam el hogy csak 4G -s tabletet veszek a jövőben.
Előtte volt egy iPad 4-em Wifi-s és valahányszor meg akartam valamit nézni a neten mindig a telefonról kellett hotspotot csinálnom előtte. Meg lehetett csinálni de macerás volt. Navigációra, vagy hogy megnézzem a közelben lévő üzleteket, azok nyitva tartását már nem is volt alkalmas csak ha manuálisan írtam be hogy hol vagyok.
Így vettem egy Air 2-t ami szintén 4G képes és oda meg vissza vagy tőle. Navigációra is használom hébe-hóba és eddig nem csalódtam, gyorsan és pontosan lövi be a helyzetet.
Amit nagyon szeretek benne hogy ha mondjuk olvasgatok rajta Kindle-t közben is jönnek az üzenetek és tudok rájuk válaszolni gyorsan. Nem kell mindig elővenni a telefont és azon pötyögni, hisz ott van a kezemben az iPad amin a 4G volta miatt meg tudom ugyanezt tenni. Vagy ha meglátogatok nagyszülőket de elfelejtettem valami képet rátenni akkor csak belépek OneDrive-ba (nekem az az elsődleges Cloud-om) és letöltöm, még ha csak 3G-n is..
Szóval ha engem kérdezel akkor 32.000 forint a kényelemért és a szabadságért amit egy mobilnet képes iPad ad veszettül jó üzletnek hangzik

Új hozzászólás Aktív témák
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Elektromos autók - motorok
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest