-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
Maxximus
üzenetére
Az iPad egy sokoldalú eszköz, nagyon nehéz kijelenteni bárkiről, hogy "kihasználja a képességét", de szerintem pont az a jó benne, hogy nagyon különböző igényeket is ki tud szolgálni. Van akinek elég a 16 GB. Hiába van nekem 64-es és szükségem is van rá, párom pl. tökéletesen elvan 16 GB-os modellen, semmi szüksége nagyobbra, ezért egy pillanatig nem gondolnám, hogy semmire nem jó.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Maxximus
üzenetére
Nekem az iPhone 64-es, iPad 32-es, de ettől függetlenül én semmiképp nem jelenteném ki, hogy a 16-os modellek használhatatlanok. Számomra, illetve ezek szerint számodra is túl kompromisszumos a használatuk, de a felhasználók elég nagy része számára simán használható a 16giga is.
Az, hogy az iPad 3 használhatónak nevezhető-e, attól függ, mi a viszonyítási alap. Nekem az iPhone 6 mellett már iszonyat lassúnak tűnik, de valószínűleg ha nem lenne mellé gyorsabb eszköz, akkor is lassúnak tűnne, mivel nehéz nem észrevenni, hogy várni kell minden egyes app megnyitására, a Safariban a lapok lassan töltődnek be, stb...
Én Air alá már semmiképp nem mennék, de hosszútávra már inkább Air 2. -
válasz
Maxximus
üzenetére
Ki mire használja... nálam 2+ GB szabad a 16-oson.
Egy nagy 1,8 GB-os applikació van rajta, a többi a szokásos.
Ha kell, persze tele tudnék pakolni egy 64-est is, de netezni bőven elég a 16.Szerk: ja, és netezni sokkal jobb Air2-n a 2 GB RAM miatt, lényegesen ritkábban tölti újra az oldalakat, mint pl. a normál Airen. Az akksija viszont az Air2-nek a leggatyább az összes iPad közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 100/100 - 0 Perc! WD BLACK SN850X 4 TB NVME SSD!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy nagy 1,8 GB-os applikació van rajta, a többi a szokásos.