Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windowsos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Az üzemidö a beállításoktól függ!Nekem pl 38%-on van a fényerösseg igy 10-12órát bír!(10-et akkor ha játszok is vele 2-3órát)
A filmstreamelés egyszerü pl n-Player el..Igaz fizetös,de megeri az árát!Vagy ha ingyenes arra ott a VLC...Ez a FB üzenet engem mondjuk nem igazan erdekel hogy most mutassa e vagy nem...

Sms továbbra is telefonon!
BT-s billentyüzet fölösleges!Itt is többen írták hogy megvették,de nem használják!Eleg lesz a kepernyös...
GPS csak a 4g ben van...Wi-fi sen is megy többen mondtak hogy eleg pontosan,de nalam pl egyaltalan nem megy...de gondolom epnekem azert mert falusi vagyok itt nincs annyi wifi halozat.
Az ejezeteket nem értem hogy minek hozza app...vagy nem tudom pontosan mire gondolsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- AliExpress tapasztalatok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest