Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
Erre nagyon nehéz a válas. Mégpedig azért mert mindenkinek mások a követelményei.Pl.számodra menyire fontos a mobilitás ( naponta fogod hordani magaddal) vagy oldalak és újságok olvasása stb. Én decemberben ugyanijen döntés elöt voltam. Én minit szerettem volna vásárolni. Barátom vett és kolcson adta rovid idöre. Nagyon tetszet csak oldalak olvasásnál dakran kellet nagyítani. Ez egy kicsit bossantó volt számomra. Másnap egy üzletbe kaptak Air és kézbevettem. Attol a pillanattol már senki nemtudott volna lebeszélni róla. Úgyhogy a te helyedbe ha nem a ár a fö szempont bemennék ojan üzletbe ahol midakettöt ki tudod próbálni.De a szempontokat amik neked fontosak csak te tudod megitélni.Tudom most asztgondolod ,, Haver nemnagyon segíttettél a dontésben." De bistosan majd mások is írnak hogy miszerin döntöttek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Sorozatok
- nVidia tulajok OFF topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- iPhone topik
- EAFC 26
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPad topik
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest