Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Autós kamerák
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
univerzita
üzenetére
Én voltam Apple Storeban megtapogatni őket, de végülis mind a kettő praktikus volt. Kicsi mellett az szól, ohgy kicsi, hátránya, hogy néha kicsi lenne. Nagy mellett meg, hogy nagy, de hátránya, hogy nagy.

Én mondjuk a kis Androidos tabletünket ( nexus1, szóval elég jó) otthon sose használom. Tehát nem ülök le a kanapére netet olvasgatni, mert ezzel foglalkozom egész nap, mindig van rá egy fél órám, hogy gép előtt kiolvassam az internetet. Inkább a gyerek püfföli, meg a párom főz belőle, mert azt tudja tapogatni "szaftos" kézzel is, ellentétben a laptoppal, vagy a receptkönyvvel. Repcsin meg tök praktikus, hogy elfér az ülés és köztem könnyedén. Múltkor egy steardess meg is kérdezte, hogy ez is tablet? Merthogy ilyen praktikusat még nem látott. Viszont pár játékon, és egy viszgafelkészítő progin kívül másra nem nagyon használom, mert nem szimpatikus az Android rendszer. Egy nagyobb ipad a receptolvasásra is praktikusabb lenne. .... Valaki hasonló élethelyzetben?

Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Telekom mobilszolgáltatások
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest