Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogyo74
tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Köszönöm, az iCloud CC szerintem megoldotta a dolgot. Pontosabban elvileg feltolta iCloudba az FF könyvjelzőit, este megnézem, hogy le is szedi a Safariba.
(Safariból csak régebbit tudnék telepíteni, ha jól látom egy éve megszűnt a Windows-os támogatása).Mi a baj a 3rd party billentyűzet appokkal? Mikor keresgéltem, akkor csak olyat találtam, amelyik saját magán belül működött, és copy-paste-zni kellett belőle a fő appba. De most látom, van a lejjebb is ajánlott hu keyboard (nem túl szép ;-), és a hu keys.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- VR topik
- Le Mans Ultimate
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- OLED TV topic
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest