- Autós kamerák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Analóg fényképezés
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImpersonatoR
addikt
Vettem egy apple smart case -t az ipad air emhez de valahogy nem adja.
Mintha nem lenne elég merev kézben tartva közepén jár az ipad le fel ha nyomkodom.
A fedlap 3 vágása sincs eltalálva szerintem nem simul hozza a hátuljához teljesen ha hátrahajtom.
Mas is tapasztalt ilyet vagy ez ilyen? Esetleg hagyni kellene bejaratodni kicsit?Az air 2 + air 2 apple case nel nem volt ilyen ott valami hihetetlen patent volt ráadásul mágneses is volt szépen hozzátapadt a hátuljához.
Ipad4 esem nel sem emlékszem semmi ilyenre bar ahhoz valami aftermarket case volt.Istyle ban vettem csak nem adnak hamisítványt ott. Lehet náluk cserélni ha nem tetszik vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest