Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nonsen5e

veterán

Azt jól látom, hogy az Air kijelzője 5 év alatt semmit nem változott, és minden évben ugyanazt a több mint fél évtizedes panelt rakják bele..?

Itt vagyok most már hosszú hetek óta hatalmas nagy dilemmában, mivel:
    - 4 év használat után is utálom az ios rendszerének logikáját, egyik elsődleges indok, hogy miért akarnék váltani.
    - A mostani ipad 2021 kijelzőjét vacaknak tartom, alacsony felbontással, de ahogy látom a millió forintos pro sem élesebb egy ppi-vel se. Szóval 400k-ért az új air-rel sem kapnék semmi előrelépést sem.
    - Továbbá elvesztettem az appleban a hitet, hogy hosszú távon is használható tabletet csinálnak, amilyen szinten romba döntötte a rendszer teljesítményét a 26. Mintha egy atom-os netbookra akarnék win11-et tenni, úgy kell várni minden menüre meg alkalmazásra mire betölt hosszú másodpercek alatt.

Ugyanakkor:
    - Androidon samsungot kivéve senkinek nincs értelmes ceruzája, náluk viszont ugyanúgy gyenge a ppi, illetve az eredeti ok ami miatt annó ipadet vettem is a kemény hegyű ceruza volt, azt meg náluk nem kapnám meg.
    - Úgy eleve androidra meg nincs értelmes rajzalkalmazás ami ne crashelne vagy lenne havi előfizetéses.

Change my mind or something? :) :F :(

Új hozzászólás Aktív témák