-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
weinmaker
őstag
Tényleg senki nem zenél ipad-el?
-
-
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Lemaradtam az iPadek generációival, most az iPad Air a The Brand New iPad? Mi van benne? Jó lett?
Ha a T-nél veszem meg, mit kapok mellé? Mire elég 16GB?
-
Ez az iPad 2-es tok jó iPad 4-hez is?
-
weinmaker
őstag
Van olyan aki ipad-et használ zenekészítéshez? Lenne pár kérdésem-e téren.
-
vtechun
veterán
Fél egykor rátettem töltőre, 16%-on állt, most reggel fél nyolckor néztem, 84%, azaz óránként 10%-ot bírt tölteni, ez elég sovány
-
vtechun
veterán
Ipad4, saját 12w-os töltöjével. Kicsit lassúnak találom a 8-10 órás töltési időt, egy másik topicban azt írta egy másik tulaj, hogy 3 percenként 1 %-ot tölt. Meg, hogy függhet attól is, hogy eredeti-e a kábel, vagy sem. Mivel kéztől vettem, felmerülhet, hogy nem eredeti a kábel, de fene tudja. Látszik az valahogy, hogy eredeti a kábel?
-
erdoke
titán
válasz
HUNNIA1920 #527 üzenetére
USB-n szinte semmi nem működik, az OTG 3G Androidon is lutri. Egy független mobil hotspot minden szempontból jobb, és több eszközt is ki tud szolgálni.
-
univerzita
addikt
válasz
HUNNIA1920 #527 üzenetére
ebay-en nézd meg -Wireless 3G WiFi Router for iPad
-
HUNNIA1920
őstag
Egyébként iPad 2-nél megoldható OTG-n az USB-s 3G-s net?
Külföldön kéne használjam, viszont a WiFi only lehet kevés. -
Blizz
őstag
Sziasztok, másnál is megjelent a wifi probléma? Ma feltettem a 7.1-et és folyamatosan dobál a hálózatról. Nem csak iPadtől, hanem gépről és telefonról is
-
Süvi
őstag
-
erdoke
titán
válasz
Szabikaa20 #521 üzenetére
Nem keltem bal lábbal, de az iPad 3 másfélszeres kapacitásü akksiját 2,1 A-es gyári töltő nyomja föl, nyilván lényegesen lassabban. A 2 & 4 valahol a kettő között van.
A 120 ezres iPad 4 nagyon jó ajánlat, szürkén lesz az 100 is.
-
Szabikaa20
őstag
Na akkor még 1x...12W-os töltö (5,2V-2,4A) Az Air akksija 8756mAh 3,73V (BatteryDoctor szerint) a töltési idö kevesebb volt mint 4,5 óra és közben használtam is...
erdoke asszem ballábbal keltél úgy látom! -
erdoke
titán
OK, de írjátok már oda, hogy milyen iPad és milyen töltő... Mivel az iPad 2-3-4-Air mind különböző akkumulátor kapacitás és töltő teljesítmény kombinációt használ. Szóval ezek ismerete nélkül totál értelmetlen beírni.
(#517) Alex91
Melyik, a 3 vagy a 4? Nagyon nem mindegy. -
Alex91
félisten
120k a retina iPad! iPad2 kivezetve!
-
Winne
nagyúr
válasz
Szabikaa20 #514 üzenetére
Na erről beszéltem én is, ugyanaz a 12 wattos töltőm van, nekem is kb annyi a 4-esen.
-
Szabikaa20
őstag
19:30-40körül tettem töltöre az Air és éjfél elött pár percel érte el a 100% ot! 6%-ról kezdtem el tölteni...Vagyis kevesebb mint 4,5 óra kellett a teljes feltöltéshez,úgy hogy közben használtam is!
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror #512 üzenetére
Szivesen! "Nemláttad a fáktól az erdőt!"
Hát nálam van sajnos akksiidövel...Most töltön van,majd megfigyelem mi lesz,ha feltöltött...
-
Urban Terror
tag
válasz
Szabikaa20 #510 üzenetére
Köszi!
És tényleg!En egyebkent 7.1 óta nem vettem észre akku problémát.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Urban Terror #509 üzenetére
Hát ezen a billentyüzeten is van Return vagy ugrás...Azzal tudsz sort lépni is meg keresésnél is használni.
-
Urban Terror
tag
http://m.prohardver.hu/tema/ipad_topic/hsz_481-481.html. Tudna valaki erre a hsz-ra válaszolni?
-
válasz
szabogabor10 #506 üzenetére
+erdoke
Köszönöm szépen a válaszokat, sejtettem, hogy igy lesz, csak bíztam benne, hogy talán mégis... Elvégre az Apple AppStoreban is ott van. És az pont tökéletes lenne nekem. 1 dodót fizetnék is érte
-
-
Tud valaki segíteni abban hogyan tudom (ha tudom) beállítani a billentyűzet színét sötétebbre? Arra gondolok ami az AppStore-ban van, de nem arra ami a keresésére szolgál, hiszen az megegyezik a Safariban most is használt billentyűzettel, hanem arra, ami akkor nyílik meg, amikor meg kell adni a jelszavadat. Ez egy kellemes sötét szürke billentyűzet, jobb a szememnek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPad Pro M4 11" 256GB WiFi, Apple garancia, BOMBA ÁR!
- 6.8" KOBO AURA HD ,1440 x 1080, microSD, ConfortLight +tok
- Redmi Pad Pro 5G , 12.1 Coll 120hz! Snapdragon 7S Gen2 , Makuláltan , 2 év garancia !
- Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen PQ94WIF - új, dobozában
- Apple iPad Air 3 Cellular + apple pencil 1st gen
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest