- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zenit73
üzenetére
Ez a figyel miközben figyelem még a galaxy s3-ból rémlik, azóta se láttam semmiben.

És nem is annyira kívánatos a mai világban hogy a telefon a szememet figyelje.
Nekem eleve legalább 10 percre van beállítva a képernyő zár mindenen, én lezárom amikor akarom, de így nincs olyan hogy 10 percig nézem és lezárna, mert mit néznék 10 percig egy kijelzőn, ha nem videot, de olyankor nem zár le amúgy sem.Gondolom azért nincs benne, mert ezt nem vágod zsebre ahol jelezhetne hogy hé haver, írt az asszony.

Meg az Applenél eleve úgy kell gondolkodni, hogy ha van ipad, akkor van iphone, akkor van apple watch, ami jelez bármi van. Billentyűzet rezgést úgy emlékszem csak pár éve engedélyezték az iphone-on is. Plusz az ipad azért egy nagyobb dolog, nem biztos hogy érezhető lenne benne a taptic engine.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest