- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Persze hogy lehet és nyilván vannak speciális esetek, amihez “asztali” oprendszer kell, mint mondjuk a szoftverfejlesztés vagy speciális programok amelyek nem elérhetők táblagépre vagy nincsenek jól optimalizálva és körülményes a használatuk. Ugyanakkor iPaden plusz monitorral a videóvágás, képszerkesztés, akár webfejlesztés stb. stb. is megoldható, csupán szoftver kérdése. Én ezzel csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nagyon sok mindent meglehet oldani most már iPaden is,. Tehát nem értek egyet azzal aki azt mondja, hogy ő aztán nem gépelne iPaden. Persze külső billentyűzet nélkül, képernyőn gépelni valóban nem jó, de külső billentyűzettel és még diktálva majd azt javítva szerintem ugyanúgy lehet haladni mit “asztali” rendszer esetén. Az gondolom sokan ezt még nem is próbálták, ezért a korábbi tapasztalatok miatt van ellenvetésük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest