Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Van még egy dolog, amivel kapcsolatban nem tudom orvosolni a problémát, elnézést, ha sokat kérdezek.

Ma dél körül telepítettem az iPad-et. Előtte, kb. délelőtt 10 órakor küldtem anyumnak egy üzenetet Messengeren (akkor még nem volt telepítve az iPad). Ez az üzenet azóta is látható a régi Android tableten és asztali gépen is.
Ha elindítom a Messengert az iPaden, akkor a legújabb megjelenített üzenet tőlem fél évvel ezelőtti. És ez minden üzenetnél ugyanígy van az összes ismerőstől, fél évnél újabb üzenetelőzményeket nem mutat az iPad Messenger programja.
Csak azokat az üzeneteket mutatja az iPaden, amik az iPad telepítése után lettek küldve.Végképp tanácstalan vagyok, mert ha kiderül, hogy a Messenger sem működik jól iPaden, akkor nyomok egy harakirit.

Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest