Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

Új hozzászólás Aktív témák

  • _adaml21_

    őstag

    válasz nbence94 #4310 üzenetére

    Én nem használtam iPad Air-re (tavaly karácsonytól használtam idén novemberig, eredeti Smart Case-el), és látható vagy érezhető karc nem volt rajta. Egyszer megnéztem nagyon közvetlenül direkt fény alatt, és 4-5 mikrokarc volt rajta, ami épp elég ahhoz, ha el akarod majd adni, hogy kereskedő vérpistike a hardverapróról a 80 ezres árból még le akarjon alkudni 20ezret "hamá eemásztam idág", de normális ember nem, hogy nem foglalkozik vele, hanem észre se veszi.

    Most kicserélték garanciában, a héten megyek érte, és erősen gondolkozom rajta, hogy veszek rá egy fóliát így 0 perces állapotában, hogy ha esetleg eladom 1 év múlva, ne köthessen bele senki.

    De ha mondom, semmi érzékelhető karc nem volt rajta ~11 hónapnyi használat után.

    Gadgetfan_: Mint ahogy azt írtam is korábban, az OK, hogy elvileg a 32-es helyére lépett a 64-es, de az iPhone 6-al ellentétben az Air2 drágább lett az előző szériához képest. Így, akinek a 32 elég lenne, annak ez most +20ezer ráfizetés (viszont aki 64-eset venne eleve, az jól járt, mert -10ezer).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák