Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
nbence94
üzenetére
Én nem használtam iPad Air-re (tavaly karácsonytól használtam idén novemberig, eredeti Smart Case-el), és látható vagy érezhető karc nem volt rajta. Egyszer megnéztem nagyon közvetlenül direkt fény alatt, és 4-5 mikrokarc volt rajta, ami épp elég ahhoz, ha el akarod majd adni, hogy kereskedő vérpistike a hardverapróról a 80 ezres árból még le akarjon alkudni 20ezret "hamá eemásztam idág", de normális ember nem, hogy nem foglalkozik vele, hanem észre se veszi.
Most kicserélték garanciában, a héten megyek érte, és erősen gondolkozom rajta, hogy veszek rá egy fóliát így 0 perces állapotában, hogy ha esetleg eladom 1 év múlva, ne köthessen bele senki.
De ha mondom, semmi érzékelhető karc nem volt rajta ~11 hónapnyi használat után.
Gadgetfan_: Mint ahogy azt írtam is korábban, az OK, hogy elvileg a 32-es helyére lépett a 64-es, de az iPhone 6-al ellentétben az Air2 drágább lett az előző szériához képest. Így, akinek a 32 elég lenne, annak ez most +20ezer ráfizetés (viszont aki 64-eset venne eleve, az jól járt, mert -10ezer).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest