- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS notebook topic
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Analóg fényképezés
- Home server / házi szerver építése
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbence94
tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
hmm hát 32-es lenne az ideális, de mivel ez nem opció, marad a 16-os, mert a 64-es nagyon felesleges lenne nekem. mindegy, szerintem én simán elleszek vele, a film és zeneadatbázisomat nem ezen fogom tárolni, csak pár zenealbum, mindig 1-2 film + appok... a videók + képekre meg ott vannak az ingyenes felhők [ha jól tudom ott van 5gb iCloud, 2gb dropbox ] stb. de javítsatok ki ha nem így van. én nemnagyon hiszem el, hogy képtelenség 16gb-ot beosztani, főleg , hogy kb. mindehol van net, és ittvan mellette egy saját tulajdonban lévő 1TB laptop. ha nagyon nem lesz elég akkor még mindig ott van alternatívaként a wifi hdd, esetleg camera connection kit + sd kártya [van itthon nagyobb sd-m, ezek filléres összegek, 16gb-os class 10-es kártyát 5 év garival 3000hufért vettem

---
más: smart case / illetve cover mellé használ valaki fólát? mert így úgy tűnik elsőre nincs sok értelme, még nem láttam olyat, hogy valaki vigyáz rá, és karcos lenne az ipadja cover mellett. gorilla glass mennyire megbízható?
ugye air2 lényege, hogy tükröződésmentes, meg "közelebb" jön a tartalom, egy fólia azért gondolom eléggé ront az élményen, főleg hogy az egész készülék teljesen letisztult és kompakt .. ti hogy vagytok ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest