Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zioncsabi
tag
3 nyelv van beallitva a billentyuzetek kozott. Magyar, nemet es angol. Eddig nyugodtan valtogattam kozottuk, szo szerint akar betunkent. De most EZ A TETVES GETSZI ELFELEJTETTE A MAGYAR NYELVU KIOSZTAST!!! HOGY AZ ANYAMBA TUDOM VISSZAHOZNI, HOGY UJRA TUDJA?
A beallitasok kozott mar megprobaltam megerositeni, hogy ez a harom billentyuzet kell nekem. Oda-vissza is allitgattam, hatha visszakapcsol valami. Ipad kikapcs-bekapcs is volt.
Semmi. Maradt az, hogy a magyar helyett az angol kiosztast alkalmazza. A nemet siman megy.
Valami otlete van valakinek? Egy olyan dolgom lenne, ahol szuksegem van a magyar specifikus betukre. Koszi elore is 👍PS: most latom, hogy az emoji-ra is tudok valtani, csak a magyart nem akarja alkalmazni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Bialetti kézi kávéőrlő
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest