Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkp900
senior tag
válasz
moleculez
üzenetére
Igen közbe rájöttem ,hogy nem lehet hanem a kedvencekhez lehet csak hozzá adni és akkor azt lehet beállítani,hogy mutassa kezdő oldalnak és onnan lehet indítani.
Pedig már azt hittem ,hogy mivel lassan 3 teljesen különböző rendszerről beszélünk hátha ezt meglépték már Ipadra is.
Plusz még egy kérdés amikor használom a Pencilt azzal miért nem tudom az alkalmazásból kilépni felfele? Miért kell ezt újjal meglépni? Eddig nem sikerült egyszer sem. Erre van valami megoldás hamár van Pencilem meg használom is ne kelljen azért újjal felfelé húzogatni a programokat.
Vagy van olyan nem apple alkalmazás esetleg amivel ezeket testre lehet jobban szabni ?
És az utolsó kérdésem, hogy a Pencil akksi idejét , hogy tudnám mindig látni van e erre is egy külön program esetleg már ? mint a Battery Life a Watchoz pld..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRZUHANÁS - Eladó Apple iPad Pro 11" (2021 - M1) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs