Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu ray írás és írási hiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ádám16
üzenetére
A többiek már szerintem kb. leírták a lényeges különbségeket. Van még különbség, pl. az ipad pro csatlakozója thunderbolt (és usb 4), nem csak sima usb-c. Ez például nekem nem igazán számít, én külső ssd-re szoktam vele dolgozni néha (videók importálása, és a feldolgozás után közvetlenül az ssd-re exportálás, anélkül hogy a belső tárhelyre elmenteném), de ez csak sima usb-c. Jobb lenne sebességben a thunderbolt, de drága, nem éri meg nekem. De ez nem kifejezetten hétköznapi felhasználás.
Nem figyeltem, hogy mekkora tárhelyet akarsz, 256 giga felett csak a pro van. 16 giga ram is csak itt elérhető, de ennek - szerintem - inkább csak a "desktop" gépként való használatkor lesz jelentősége, én még nem futottam bele ilyen limitbe (az én promban 8 giga van).
A kamerát írtad, a pro-nak az előlapi kamerája is jobb.Egyébként az új air eléggé utolérte a korábbi pro-t, ha a fentiek, illetve a kamera, hangszórók nem számítanak, akkor ahogy elnézem a 256 gigásban 50 ezerrel olcsóbb az air, szerintem nagyon jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil Pro hibátlan 2027.10.28.Alza jótállás
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad Mini 7 128gb +garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest