Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- VR topik
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ede006
csendes tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy egy barátomnak én állítottam be 1 évvel ezelőtt kb az ipadját, meg csináltam neki itunes accountot ( ingyeneset ).
Következő helyzet állt elő, megadtam neki az email meg az itunes jelszót, de elfelejtette az itunes jelszavát és az email cím jelszavát is. Nyilván nekem sem volt annyi eszem, hogy megjegyezzem.
A kérdésem tulajdonképpen arra irányulna, hogy ilyen esetben vissza tudom-e egyáltalán állítani a gyári állapotot és ha igen milyen módon, úgy hogy csinálok neki egy új email címet és kezdünk mindent előlről? Ha nem akkor mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Battlefield 6
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest