- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Apple MacBook
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Projektor topic
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ede006
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy használ-e valaki ilyet:
Én most tettem szert egy ipad air 2-re, amin már van egy gyári smart case, de ha esős idő van akkor ez talán jobban megóvná, illetve kevésbé nézik ki /akarják kivenni/ veszik ki az ember kezéből szerintem.
Mik a tapasztalatok amennyiben esetlegesen használ valaki ilyet?
-
ede006
csendes tag
Közérdekű közlemény!
Gondoltam megosztom veletek, hogy hosszú olvasgatások és meditálás után meglepem magam karácsonyra meg szülinapomra egy 64gb Ipad air 2 Space Grey változattal, már a rendelésre kattintottam volna a T-mobile oldalán, mikor is kiírja, hogy felvehetem készletértesítőre, majd ezután a 1430-on keresztül azt közli a diszpécser-hölgy, hogy január közepén várható ilyen modell legközelebb

Aki hasonló módon tervezett venni hasonló modellt, ehhez tartsa magát

-
ede006
csendes tag
Sziasztok!
A helyzet az, hogy egy barátomnak én állítottam be 1 évvel ezelőtt kb az ipadját, meg csináltam neki itunes accountot ( ingyeneset ).
Következő helyzet állt elő, megadtam neki az email meg az itunes jelszót, de elfelejtette az itunes jelszavát és az email cím jelszavát is. Nyilván nekem sem volt annyi eszem, hogy megjegyezzem.
A kérdésem tulajdonképpen arra irányulna, hogy ilyen esetben vissza tudom-e egyáltalán állítani a gyári állapotot és ha igen milyen módon, úgy hogy csinálok neki egy új email címet és kezdünk mindent előlről? Ha nem akkor mi ilyenkor a teendő?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest