Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Elbeszélünk egymás mellett... NAS van, a fileok app béna, de ha nem lenne az akkor is sandboxol az iOS
Mondok példát : az AUM-ban felveszek zenét. Látom, hogy ott van, meg tudom a progiból nyitni, tudom kezelni, stb. De ha pl. A Garage bandban is akarom használni, akkor el kell mentenem máshova is az alkalmazáson kívül, hogy még tudjam nyitni. Az iCloud tárhely kezelés alatt meg nincs ott minden...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondok példát : az AUM-ban felveszek zenét. Látom, hogy ott van, meg tudom a progiból nyitni, tudom kezelni, stb. De ha pl. A Garage bandban is akarom használni, akkor el kell mentenem máshova is az alkalmazáson kívül, hogy még tudjam nyitni. Az iCloud tárhely kezelés alatt meg nincs ott minden...