Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Analóg fényképezés
- Szélsebes portok az MSI legfrissebb, MAG szériás alaplapján
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Imádja a gyors mozgásokat az új FidelityFX SDK
- Azonnali fotós kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Elbeszélünk egymás mellett... NAS van, a fileok app béna, de ha nem lenne az akkor is sandboxol az iOS
Mondok példát : az AUM-ban felveszek zenét. Látom, hogy ott van, meg tudom a progiból nyitni, tudom kezelni, stb. De ha pl. A Garage bandban is akarom használni, akkor el kell mentenem máshova is az alkalmazáson kívül, hogy még tudjam nyitni. Az iCloud tárhely kezelés alatt meg nincs ott minden...
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondok példát : az AUM-ban felveszek zenét. Látom, hogy ott van, meg tudom a progiból nyitni, tudom kezelni, stb. De ha pl. A Garage bandban is akarom használni, akkor el kell mentenem máshova is az alkalmazáson kívül, hogy még tudjam nyitni. Az iCloud tárhely kezelés alatt meg nincs ott minden...