Hirdetés
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- UHD filmek lejátszása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Lehet alap dolgot kérdezek, de ne röhögjetek ki érte.
iPad 9 generációs Wifis tabom van, melyet tartalomfogyasztásra vettem. Rokon/ismerős arra kért, hogy náluk falun, teszteljük a GPS jelet milyen.
A kis kertben ment egy kört tök pontatlan volt. Utána a teló hotspotjára csatlakozva ez atom pontos volt, gondolom azért mert a közeli tornyokat használta a GPS koordináták lekérte.A GSP pontatlanság Wifi/hospot nélkül mitől lehet?
Az azért kérdezem, mert a John Deer tarktorokhoz van egy iOS app(teló/tablet) amivel a traktort vezérelheted GPS alapon. Jelenleg ő egy régi iPad Air 1 gen-t használ + telót hospotot oszt a tablet fele így tökéletes a GPS jel. Ezt első körben gondoltuk az új 9-es gen-el ki lehetne váltani, de ezekszerint mégsem.
Akkor erre a megoldás csak egy cellular + sim kártya a megoldás vagy csak én boltam a béna?
Érdekesség annyi, hogy a tabletet nagyvárosban (Győrben) wifi nélkül, csak GPS-t használva sima Térkép appon kipróbáltam és nálam a 4 fal között egy tömbházban atompontos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest