Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvaspet
tag
Helló, egy kis segítséget kérnék.
Vásároltam egy iPad 7-est. Letöltöttem az Androidon eddig használt alkalmazásokat. Azokkal van bajom, amiknél a Google fiókommal kellene bejelentkeznem. Van amelyiknél simán megy a bejelentkezés, pl. emag, IMDb, xeropan. De a legtöbb alkalmazásnál egyszerűen nem megy tovább (pl. Udemy, ingatlan.com, aliexpress, hasznaltauto.hu stb). Rányomok a Google bejelentkeztető ikonra, feldobja, hogy "az alkalmazás szeretné használni a bejelentkezéshez a következőt: google.com". Rányomok hogy folytatás, kiválasztom a Google fiókomat, majd vagy nem történik semmi, vagy azt írja hogy hiba, vagy hogy próbáljam újra. És hiába van fent a Chrome alkalmazás bejelentkeztetve, nem irányít át oda, hogy esetleg ott sikerülne. Tavaly egy iPhone 7-est használtam, ott nem volt ilyen Google login problémám ugyanezekkel az alkalmazásokkal..
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest