Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvaspet
tag
Helló, egy kis segítséget kérnék.
Vásároltam egy iPad 7-est. Letöltöttem az Androidon eddig használt alkalmazásokat. Azokkal van bajom, amiknél a Google fiókommal kellene bejelentkeznem. Van amelyiknél simán megy a bejelentkezés, pl. emag, IMDb, xeropan. De a legtöbb alkalmazásnál egyszerűen nem megy tovább (pl. Udemy, ingatlan.com, aliexpress, hasznaltauto.hu stb). Rányomok a Google bejelentkeztető ikonra, feldobja, hogy "az alkalmazás szeretné használni a bejelentkezéshez a következőt: google.com". Rányomok hogy folytatás, kiválasztom a Google fiókomat, majd vagy nem történik semmi, vagy azt írja hogy hiba, vagy hogy próbáljam újra. És hiába van fent a Chrome alkalmazás bejelentkeztetve, nem irányít át oda, hogy esetleg ott sikerülne. Tavaly egy iPhone 7-est használtam, ott nem volt ilyen Google login problémám ugyanezekkel az alkalmazásokkal..
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i3-6G I 4GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest