Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilvaspet
tag
Helló, egy kis segítséget kérnék.
Vásároltam egy iPad 7-est. Letöltöttem az Androidon eddig használt alkalmazásokat. Azokkal van bajom, amiknél a Google fiókommal kellene bejelentkeznem. Van amelyiknél simán megy a bejelentkezés, pl. emag, IMDb, xeropan. De a legtöbb alkalmazásnál egyszerűen nem megy tovább (pl. Udemy, ingatlan.com, aliexpress, hasznaltauto.hu stb). Rányomok a Google bejelentkeztető ikonra, feldobja, hogy "az alkalmazás szeretné használni a bejelentkezéshez a következőt: google.com". Rányomok hogy folytatás, kiválasztom a Google fiókomat, majd vagy nem történik semmi, vagy azt írja hogy hiba, vagy hogy próbáljam újra. És hiába van fent a Chrome alkalmazás bejelentkeztetve, nem irányít át oda, hogy esetleg ott sikerülne. Tavaly egy iPhone 7-est használtam, ott nem volt ilyen Google login problémám ugyanezekkel az alkalmazásokkal..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- reMarkable 2
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest