-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
FerencF
üzenetére
Igazából Frank T kezdő hozzászólását nem tudom hova tenni (maga az egész fogalmazás is érdekes), és azt, hogy miért kellett ehhez két fórumot is (ezt és a 8.genes iPad fórumát) használnia. Mintha hittérítő akarna lenni.
Keveri a szezont a fazonnal, és elakarja hitetni velünk, hogy mi hülyék vagyunk, hogy ragaszkodunk az i-s cuccainkhoz.
Holott neki nem vált be, és inkább vált másik eszközre/rendszerre.Nekem ennyi lenne a véleményem, kíváncsian várom, hogy mi lesz a vége; remélem majd megírja, hogy mit választott az iPad helyett, és mennyivel jobb nála.
Szóval veled semmi bajom, csak feltűnt, hogy kis friss reg cseverészik egymással. Nem sűrűn láttam ilyet még a 7évem alatt itt.
peace

szerk.: És szerintem egy iPad specifikus fórumban nem teszünk fel olyan kérdést, hogy milyen notebookot/tabletet vegyek az iPad helyett. (Ez se neked szól)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assetto Corsa EVO
- OTP Bank topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest