- Két új Arrow Lake HX CPU érkezik a gamer notebookokhoz
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
...”rajzoljak rajta”... Igen, erre nagyon jó (már akinek megvan a művészi tehetsége hozzá
Én konkrétan nem használok Pencilt, de 400 rugós rajtábla azért eléggé luxus. Persze lehet, hogy te vagy Gattyán Gyuri álnéven...
igazából a célom az, hogy egy iPhone és + 1 eszközöm legyen, olyan amivel mindent meg tudok oldani mert mert nem szeretem hogyha sok eszközt kell töltögetni, meg nem is túl szép egy modern, minimalista stílusú otthonban... A feltételeim: 11 inch-től ne legyen nagyobb. Érintőképernyős legyen. Passzív hűtéses. Gyárilag magyar kiosztású billentyűzet tartozék (vagy külön vásárolható [emiatt esett ki a Surface Go 2 nálam pl.]. Telepíthető legyen torrent kliens és külső forrásból származó alkalmazások. Ezek miatt gondolkozom a fentebb belinkelt Lenovo 2in1 eszközön.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én konkrétan nem használok Pencilt, de 400 rugós rajtábla azért eléggé luxus. Persze lehet, hogy te vagy Gattyán Gyuri álnéven...
igazából a célom az, hogy egy iPhone és + 1 eszközöm legyen, olyan amivel mindent meg tudok oldani mert mert nem szeretem hogyha sok eszközt kell töltögetni, meg nem is túl szép egy modern, minimalista stílusú otthonban... A feltételeim: 11 inch-től ne legyen nagyobb. Érintőképernyős legyen. Passzív hűtéses. Gyárilag magyar kiosztású billentyűzet tartozék (vagy külön vásárolható [emiatt esett ki a Surface Go 2 nálam pl.]. Telepíthető legyen torrent kliens és külső forrásból származó alkalmazások. Ezek miatt gondolkozom a fentebb belinkelt Lenovo 2in1 eszközön.