Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
ugyan a kérdés nem nekem lett szánva, de én egy Adonit Note tollat használok, mióta megvan az iPadem. pressure sensitivity nincs benne, szóval csak “egyszerű vonalakat” firkál, de mivel ritkán rajzolok, ezért nálam ez nem volt gond. töltöttségjelzést csak magán a tollon tud mutatni, ha merülőben van, pirosan világít. microUSB-vel lehet tölteni, olyan 1-2 óra alatt feltölt és 12 órányi használatot tud. 10k-val olcsóbb, mint az Pencil, de ha az ár nem számít és kéne a nyomásérzékenység, meg rajzolás lenne a fő cél, érdemesebb a gyári megoldást választani. én azért választottam ezt, mert sokat szándékoztam vele írni, jegyzetelni, meg az iStylenál nem volt raktáron a másik, és nem akartam tovább várni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest