Hirdetés
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atees
őstag
Sziasztok! Tudnatok segiteni, adott egy win7es gep halozati meghajtokent a benne levo hdd meg van osztva, masik wines geprol elerem. Letezik iosre olyan app amivel latnam ezt a hddt? Ha nem akkor vhogy mas modon megtudnam ezt csinalni?
Koszi! -
Bodz
nagyúr
válasz
daniel2121 #347 üzenetére
Az iPad is tablet.
-
daniel2121
őstag
Lehet hogy hülye kérdés, de mi a különbség egy ipad és egy tablet között. Tableteket nézegettem, de egy ismerősöm most vett egy Apple ipad minit és ezt ajánlotta.
-
seneca07
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! iPad 1-em volt, most adtam el kétévi használat után a következők miatt. A Safari sokszor nem nyitotta meg az oldalakat, kilépett alaphelyzetbe. Elsősorban on-line filmek nézésekor jelentkezett ez a probléma. Újraindítás után ideig,óráig megoldódott a probléma. A végére már rendszeressé vált ez az anomália! You-tube videók nézésekor és jétékok közben is kilépett a gép. Az Apple store-t is sokszor nem lehetett elérni!
Mivel ez már hardveresen egy régi konstrukció, ezért vásároltam egy 3-as modellt.
Kérdésem a következő: okozhat e egy iPad-en problémát az, hogy napi szinten You-tube videókat néznek, ill. online filmeket rendszeresen?
- létezik e vmilyen rendszerkarbantartó szoftver az ios-hoz (mint pl.a windowsnál a ccleaner, stb.), amellyel lehet/kell az oprendszert tisztítani, optimalizálni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv. -
Tibee86
nagyúr
Üdv Urak!
Retina Mini-hez keresek smart cover-t, esetleg valaki tud ajánlani? Persze nem az eredetire gondolok, pár ezres hamisítvány is megtenné. -
Drachoo
senior tag
válasz
univerzita #335 üzenetére
"nemjártam magyar iskolába"
Nem semmi, ehhez képest nagyon jól írsz! Grati!
-
Bodz
nagyúr
Nem tud valaki működő lighting CCK-t iOS 7.0.6-hoz? A gyárin kívül.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
univerzita #324 üzenetére
Köszi a válaszokat, még van egy kis időm eldönteni, hogy iPad lesz a kiválasztott vagy valami más.
-
erdoke
titán
válasz
univerzita #338 üzenetére
Köszönjük. Az összes többi nem zavaró egyébként, és ahhoz képest, hogy nem tanultál magyarul írni, nagyon jól csinálod.
-
erdoke
titán
válasz
univerzita #335 üzenetére
Nem bonyolult: Amikor nemzetközi s-t akarsz írni, az a magyarban leírva "sz", a betű kiejtve "esz". Ha csak s-t írsz, az a magyarban "sh" kiejtve.
Tehát "esz" = sz (számít). Slovak vs. Szlovák
"esh" = s (pl. sisak). Škoda vs. Skoda (shkoda) -
weinmaker
őstag
válasz
univerzita #331 üzenetére
Nem megy a z betűd, elég vicces így amit írsz.
-
pomk
őstag
válasz
univerzita #331 üzenetére
Te vagy az Én emberem.
Ment PÜ. -
erdoke
titán
válasz
univerzita #330 üzenetére
Nem próbáltam H.265-ös kódolású videót az nPlayerrel, és tudtommal annak hardveres dekódolását nem is támogatja a vas.
Amihez PC-s kliens kell, az könnyen lehet, hogy átkódolja, és iPaden végül nem az eredetit nézed. -
univerzita
addikt
Kösi nekedis és Xero nak is a válast. Asisem megvesem. Olvastam hogy talán a Infuse2 player képes netröl feliratot letölteni de nem próbáltam. Visont ésrevettem hogy a h-265-ös kodek filmeket nálam csak a VLC képes hálozatról simán lejátsani. Ijen filmet már próbáltatok nPlayerlel?
-
pomk
őstag
Tudom, hogy ez nem NAS topic, de onnan irányítottak ide, mert szorosan kapcsolódik az iPad-hez a kérdésem.
Szeretném valamivel kiváltani a laptopomat, mert jelenleg kizárólag torrentezés miatt megy.
Van egy iPadom amivel szeretném kezelni a NAS-t. A következő funkciókra tudtok ajánlani valami NAS-t ami kompatibilis iPad-dal?
- torrentek kezelése, letöltése, elindítása, leállítása, törlése, stb.
- NAS-ra letöltök zenét, albumot majd azt felmásolom iPad-ra?
- Opcióként ey utolsó: létezik valami megoldás arra, hogy a NAS-on tárolt zenéket lejátszam a TV - erősítő - médialejátszó rendszerben úgy, hogy a lejátszást az iPad/iPhone-ról irányítom? -
erdoke
titán
válasz
univerzita #326 üzenetére
Hálózati lejátszásra az nPlayert ajánlom. Az kezeli a külső feliratokat, ill. lehet ezek betűméretét és színét is állítani.
A netről felirat letöltést igazából soha nem próbáltam, mert nem volt rá igény. -
Xero
nagyúr
válasz
univerzita #326 üzenetére
nPlayer kezeli
-
erdoke
titán
válasz
univerzita #324 üzenetére
Külső feliratot sok lejátszó app kezel, némelyik akár hálózatról is, de nem tudom, hogy van-e olyan, ami netről le tudja szedni a filmhez.
-
univerzita
addikt
válasz
Arthuro_Adam #321 üzenetére
Én se találkoztam lejátszóval ami est kezelte( nem jelenti ast hogy nemlétezik) . Én a feliratokat belerakom a filmbe.
-
erdoke
titán
válasz
A filmhez felirat nem biztos, hogy fog netről letöltve működni, leginkább a lejátszó apptól függ.
-
br4adam
aktív tag
válasz
Kb. 12 GB szabad hely van alapból.
-
Arthuro_Adam
őstag
Egy 16 GB-os iPad Airen mennyi szabad hely marad alapból?
Google Drive-ból vagy netről bármilyen kiterjesztésű fájlt tudok lementeni rá? (mondjuk egy filmhez felirat, amit aztán átnevezek és mellérakok)Köszi.
-
Coc@s
őstag
De, telepítős. És mivel a tanárnak van csak meg, már laptopon is okoskodni kellett vele, ha érted, mire gondolok.
Lehet, hogy nem is nagyon érdemes vele foglalkozni, mert azt hiszem én is - érzésre - hogy nemigen fog menni, túl sok energia lenne a részeredmény is.
A kiterjesztéseket azért majd megnézem kicsit később. -
erdoke
titán
-
Coc@s
őstag
Van egy problémám.
Adott egy DVD (angol nyelvkönyv interaktív DVD), amit Windows, Linux és Mac-ra is lehet tenni.
Van valami halvány esély ezt iPad-ra varázsolni, vagy teljesen felejtős?
Itt most csak az elvi lehetőségről kérdezek, és nem is akarom itt tovább ragozni! -
f.szabo
tag
Üdv, beállításnál kérte a bankkártya adatait az ipad, most a számlámról le is vont: -608,02 HUF APPLE ITUNES STORE-EUR ITUNES.COM ez mit jelent, ráadásul kétszer levonta ezt az összeget.
-
tothm
őstag
Hello!
Nem tudjátok, hogy ha nincs fizetve egy T-s iPad akkor azt tudja tiltani a T? T-s iPad, T függő?
Köszi! -
Isikamika
tag
Üdv
Milyen módon tudom megnyitni Ipad -en az odt kiterjesztést? -
i.attila
tag
válasz
Alliterator #294 üzenetére
Szia, én év elején vettem airt. A nagyon olcsó GSM boltok egész egyszerűen nettó árakat adnak meg, ha felhívod őket kiderül a turpisság. Először valami varius elektronika shop-ból rendeltem, ki is fizettem, de aztán eltűntek. Szerencsére paypal-al fizettem, így a pénzt visszakaptam, de mielőtt vásárolsz nézz utána a cégnek. A fentit 2013 decemberében alapították a cégközlöny szerint, szóval ilyen friss cégnek semmiképp ne utalj előre. Amúgy én a GSM Line-tól rendeltem, ők legalább baromi gyorsak voltak.
-
válasz
univerzita #303 üzenetére
Kicsit szétOFFoljuk a topikot...bocs.
Igen, jónak tűnik. Nekem azonban külső HDD-m van, az atees fórumtárs által javasolt cucc viszont normál 2,5"-es vincsesztert fogad be, ha jól láttam, igy számomra nem alternatíva, mert nem akarok új HDD- t venni.
-
válasz
univerzita #299 üzenetére
Nekem is 2,5"-os HDD van és megy laptopról, TV-ről is, de a TV-n direkt van olyan USB, ami 5V/1A áramot ad, erre kell a HDD-t kötni. Az is igaz, hogy a HAME is lead 1A-t az adatlapja szerint.
Azt olvastam valahol, hogy a TV-re HDMI-n csatlakoztatott Andoidos "okosító" kinyírja a HDD-t, mert nem tud elég áramot biztosítani neki, ezért töltős USB-hubon keresztül kell rákötni. -> Ez az aggodalmam alapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2
- Asustor NAS
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest