-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Teljesen jogos amit irtok es igen, nem anyagi kerdes volt, hogy nincs mentes - en nem gondotlam ra - es bevallom, nem is kerdeztem vissza a gyereknel azota, hogy egyaltalan elfernek-e a mentesek, mennyi jott ossze (teljesen fogalmam nem volt, pl. arrol sem, hogy egyaltalan mennyi adatrol van szo es, hogy az ingyenes 5GB mar regen elfogyott (fotozasra vagy barmi egyebre nincs is hasznalva, csak nemi tartalomfogyasztas).
Na mindegy, ez az en hibam ha innen nezzuk...
Mas: ha nem akarok iCloud elofizetest nagyobb tarhelyre, milyen (jol mukodo) kompakt megoldasok vannak? A szokasos felho alapu mentesek gondolom itt is jol, fajlszintre konfiguralva, mukodnek es hasznalhatok (Dropbox, GDrive, OneDrive, stb)?... csak mert ugye, az iTunes backupbol SEM tudnam, tudtam volna visszaallitani a Procreate fajljait (ami most lehet nem iOS bug - nem tudom, de mindegy is), szoval emiatt, fajlszintu mentesre van szuksegem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest