Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Teljesen jogos amit irtok es igen, nem anyagi kerdes volt, hogy nincs mentes - en nem gondotlam ra - es bevallom, nem is kerdeztem vissza a gyereknel azota, hogy egyaltalan elfernek-e a mentesek, mennyi jott ossze (teljesen fogalmam nem volt, pl. arrol sem, hogy egyaltalan mennyi adatrol van szo es, hogy az ingyenes 5GB mar regen elfogyott (fotozasra vagy barmi egyebre nincs is hasznalva, csak nemi tartalomfogyasztas).
Na mindegy, ez az en hibam ha innen nezzuk...
Mas: ha nem akarok iCloud elofizetest nagyobb tarhelyre, milyen (jol mukodo) kompakt megoldasok vannak? A szokasos felho alapu mentesek gondolom itt is jol, fajlszintre konfiguralva, mukodnek es hasznalhatok (Dropbox, GDrive, OneDrive, stb)?... csak mert ugye, az iTunes backupbol SEM tudnam, tudtam volna visszaallitani a Procreate fajljait (ami most lehet nem iOS bug - nem tudom, de mindegy is), szoval emiatt, fajlszintu mentesre van szuksegem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- iPad mini 6 64GB Fekete Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4063
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel