- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
axlfsi
üzenetére
Nekem a OneDrive minden platformon (Android, iOS, Windows) bevált. Alapvetően én is Android felhasználó vagyok, de tablet fronton nekem is az iPad lett a tuti. A OneDrive szépen beépül a fájlkezelőbe is.
Pont az jutott eszembe, hogy régen elképzelhetetlen lett volna ilyen fokú integráció a két gyártó termékei között.
-
válasz
axlfsi
üzenetére
Nem vagyok biztos az itunes mentésben, egyszer próbáltam meg lementeni, de csak a a procreate 80 giga volt nekem, így nem vártam meg. Ezen kívül igazából csak manuálisan tudod menteni a dolgokat, a saját formátumában lehet exportálni belső memóriába, de talán máshova is, én inkább befizetem a 200 gigás icloudot és azt használom ilyesmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- EA Sports WRC '23
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- ASUS ROG Strix XG27AQWMG (1440p,280Hz,TrueBlack Glossy Tandem OLED,G-Sync) 3év IPon garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest