Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ezt nézve teljesen logikus, amit mondasz, jobban átgondolva a budget iPadet maximum egy A11-el lehetne frissíteni úgy, hogy ne legyen sokkal jobb vétel a jelenlegi Airnél, vagy majd a következőnél, ha lesz.
Engem viszont kicsit összezavar megint ez a kiadási rendszer, mert szerintem így hamarabb fognak elavulni a gépek szoftveresen, nem? Air 3-on gondolkodom most már leginkább, mert fotós-videós-rajzolós dolgokhoz jobb lenne a laminált, jobb kijelző, de ha meg jön új, nem tudom, mennyire éri meg beruházni rá hosszabb távra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- reMarkable 2
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest