- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen notebookot vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- TCL LCD és LED TV-k
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Touchpad engem csak normális egérkezelés esetén érdekelne, amit ios13ban kaptunk, az meh, uh emiatt bevállaltam, max 1 év múlva ha ios14 kap normálisabb támogatást lecserélem
mágneses csatlakozás valóban érdekesebb lehet, bár ott nem tudom mennyire tudnák megoldani, h stabil legyen rajta (azért ez más mint az apple féle mágneses megoldások, itt sokkal több pozició van s gyakran az ipadnél mozgatja az ember. Nomeg mint emltettem nekem nagy szempont volt az ágyban kanapén heverészve használat, S ilyenkor kb vízszintesen lefele van a tab, azt mágnes nem tartja meg rendesen (tudom, mert anyámnak gyári apple billje van s ott az nem volt az igazi stabilitás terén, néztem (ott eleve nem hasznos ha nem vízszintes felületen van a bill, de kíváncsi voltam a tartására)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mágneses csatlakozás valóban érdekesebb lehet, bár ott nem tudom mennyire tudnák megoldani, h stabil legyen rajta (azért ez más mint az apple féle mágneses megoldások, itt sokkal több pozició van s gyakran az ipadnél mozgatja az ember. Nomeg mint emltettem nekem nagy szempont volt az ágyban kanapén heverészve használat, S ilyenkor kb vízszintesen lefele van a tab, azt mágnes nem tartja meg rendesen (tudom, mert anyámnak gyári apple billje van s ott az nem volt az igazi stabilitás terén, néztem (ott eleve nem hasznos ha nem vízszintes felületen van a bill, de kíváncsi voltam a tartására)