Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Touchpad engem csak normális egérkezelés esetén érdekelne, amit ios13ban kaptunk, az meh, uh emiatt bevállaltam, max 1 év múlva ha ios14 kap normálisabb támogatást lecserélem
mágneses csatlakozás valóban érdekesebb lehet, bár ott nem tudom mennyire tudnák megoldani, h stabil legyen rajta (azért ez más mint az apple féle mágneses megoldások, itt sokkal több pozició van s gyakran az ipadnél mozgatja az ember. Nomeg mint emltettem nekem nagy szempont volt az ágyban kanapén heverészve használat, S ilyenkor kb vízszintesen lefele van a tab, azt mágnes nem tartja meg rendesen (tudom, mert anyámnak gyári apple billje van s ott az nem volt az igazi stabilitás terén, néztem (ott eleve nem hasznos ha nem vízszintes felületen van a bill, de kíváncsi voltam a tartására)
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Elektromos autók - motorok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
mágneses csatlakozás valóban érdekesebb lehet, bár ott nem tudom mennyire tudnák megoldani, h stabil legyen rajta (azért ez más mint az apple féle mágneses megoldások, itt sokkal több pozició van s gyakran az ipadnél mozgatja az ember. Nomeg mint emltettem nekem nagy szempont volt az ágyban kanapén heverészve használat, S ilyenkor kb vízszintesen lefele van a tab, azt mágnes nem tartja meg rendesen (tudom, mert anyámnak gyári apple billje van s ott az nem volt az igazi stabilitás terén, néztem (ott eleve nem hasznos ha nem vízszintes felületen van a bill, de kíváncsi voltam a tartására)